• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA Öğrenim

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 365
Arkadaşlar Merhaba,

Hazırlamış olduğum pek çok özle excel çalışma kitabım ve farklı tablolarım var.

Bu tabloları vba da program olarak oluşturmak istiyorum.

VBA hakkında çok fazla şey bilmediğim gibi konuya da hakim değilim.

Hiçbirşey bilmeyen yeni başlayacak biri için tavsiye edebileceğinizi kitap,site,lnk vs var mıdır ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Syg,

Elimde toplam boyu 2 GB a yaklaşmış olan resimdeki klasör mevcut. Açıkçası çok inceleyip irdelemedim ama kaynakların (özellikle kursların) türkçe olması faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Dilerseniz wetransferle ulaştırabilirim size.

attachment.php

Ekli dosyalar

• YARDIM.jpg
    YARDIM.jpg
    202.2 KB · Görüntüleme: 147
diğer arkadaş istememiş sanırım ama bana gönderebilirsen sevinirim..

ilgilenecek arkadaslar için google kitaplar bolumune atılıp link paylaştırılarak faydalanacak kişilerin istifadesine sunulabilinir Gerek duyulursa admin arkadaslarımız siteye tasıyabilir

Sayın Arkadaşlar,
Ne kadar güzel olur
Saygılar

Sayın anemis,
Eğer mümkünse bende rica ederim

Sayın anemis,
Emeğinizi paylaşmanızı bende isterim.

Merhabalar;

Konus sahibi fledermaus 'a rica etmiştim. Linki forumda da yayınlayabilirmisiniz başka arkadaşlara da lazım olabilir şeklinde ama galiba yeterli etkiyi yaratamadım.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler;
Yolladığım linki sizinle de paylaşayım. Yüklü dosyayı wetransfer e yüklemem 7 saatimi aldı. Bu yüzden tekrar yükler miyim bilmiyorum açıkçası :)

İndirebilenler daha hızlı yükleme seçeneği bulabilirlerse çok iyi olur. Unutmayalım, bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

İndirme bağlantısı
https://we.tl/PSe49Zh7tN

Bu arada yolladığım linkteki klasör içeriğine bakmak isteyenler için;

qJplE5.gif

Ekli dosyalar

• a.jpg
    a.jpg
    24.6 KB · Görüntüleme: 17
Merhabalar;
Öncelikle Sn. anemis' e paylaşımından dolayı teşekkür ederim.

We Transfer'de dosyanın 4 gün içinde silineceğine dair bir açıklama mevcut. Daha çok kişinin, sonraki günlerde bu güzel paylaşımdan yararlanması için dosyaları Google Drive' a yükledim.

Google Drive bağlantısı için tıklayınız...

Saygılarımla, iyi çalışmalar.

Bilgi dosyası ve emeğiniz için teşekkürler

Sayın anemis geniş çaplı çok faydalı bir kaynak paylaştınız.

Teşekkür ederim.

Merhabalar;

Konus sahibi fledermaus 'a rica etmiştim. Linki forumda da yayınlayabilirmisiniz başka arkadaşlara da lazım olabilir şeklinde ama galiba yeterli etkiyi yaratamadım.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler;
Yolladığım linki sizinle de paylaşayım. Yüklü dosyayı wetransfer e yüklemem 7 saatimi aldı. Bu yüzden tekrar yükler miyim bilmiyorum açıkçası :)

İndirebilenler daha hızlı yükleme seçeneği bulabilirlerse çok iyi olur. Unutmayalım, bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

İndirme bağlantısı
https://we.tl/PSe49Zh7tN

Tekrar teşekkürler Sn. anemis. Ben download için geç kalmışım ama faye_efsane arkadaşımız yüklemiş. Emeğinize sağlık.

Geri