arkadaşlar merhaba ,
ilişikteki resım dosyasında kodlarda bir hata olduğunu sanıyorum ,
kodlarla ılgılı pek bilgim yok , ayrıca bu dosyayı yaklaşık bir ay kadar once sıtese sızlerle paylaşmıştım.
prıgramın calışmasında kı parametleri güncelleyıp kullanmaya devam etmek ıstedım fakat bir yerde hata yaptım galıba , artı program doğru çalışmıyor
bu konuda yardımcı olmanızı beklıyorum.
dosynın aslınıda bırazdan yollayacagım ( sıtedede mevcut ( net_hesaplama.xls))
arkadaslar guncel gelır vergısı dılımlerı, sakatlık indiririmleri vs... girilmeden önceki ılk halı bu dosyanın.
8700,00 = 0,15
22000,00 =0,20
50000,00=0,27
daha fazlası için 0,35
gelir vergisinin yeni tarifesidir.
bunu veriler diye acılan sheete gırmeme ragmen dogru calışmıyor,
ve bodrodakı hesaplamasını da su sekılde degıstırmek ıstıyorum cunkı dogru calışmıyor.
kısa yazıyorum-bodroya baktıgınızda kısaltmalrı anlayacaksınız.
gel.ver.tutarı =
(( o ayki küm.gel.ver.matrahı. - bir.önc.verg.dili. ) * oldugu dilim oranı )+ (( bir önc.dil.tutarı - bir.önc.küm.gel.verg. matrahı ) * bir önceki dilim oranı )
en azından bana bir yol göstermenizi bekliyorum
ilişikteki resım dosyasında kodlarda bir hata olduğunu sanıyorum ,
kodlarla ılgılı pek bilgim yok , ayrıca bu dosyayı yaklaşık bir ay kadar once sıtese sızlerle paylaşmıştım.
prıgramın calışmasında kı parametleri güncelleyıp kullanmaya devam etmek ıstedım fakat bir yerde hata yaptım galıba , artı program doğru çalışmıyor
bu konuda yardımcı olmanızı beklıyorum.
dosynın aslınıda bırazdan yollayacagım ( sıtedede mevcut ( net_hesaplama.xls))
arkadaslar guncel gelır vergısı dılımlerı, sakatlık indiririmleri vs... girilmeden önceki ılk halı bu dosyanın.
8700,00 = 0,15
22000,00 =0,20
50000,00=0,27
daha fazlası için 0,35
gelir vergisinin yeni tarifesidir.
bunu veriler diye acılan sheete gırmeme ragmen dogru calışmıyor,
ve bodrodakı hesaplamasını da su sekılde degıstırmek ıstıyorum cunkı dogru calışmıyor.
kısa yazıyorum-bodroya baktıgınızda kısaltmalrı anlayacaksınız.
gel.ver.tutarı =
(( o ayki küm.gel.ver.matrahı. - bir.önc.verg.dili. ) * oldugu dilim oranı )+ (( bir önc.dil.tutarı - bir.önc.küm.gel.verg. matrahı ) * bir önceki dilim oranı )
en azından bana bir yol göstermenizi bekliyorum
Ekli dosyalar
-
90.7 KB Görüntüleme: 12
-
114 KB Görüntüleme: 7
Son düzenleme: