DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub a()
MsgBox "BenBirKodum, Excelden Alt F11 e basıp benim olduğum satıra gelin ve F5 e basın." & Chr(10) & _
"Pek çok yolu var ama şimdilik bu kadar.", vbCritical, "suzunkopru"
End Sub
Sub Auto_Open()
MsgBox "BenBirKodum, Excelden Alt F11 e basıp benim olduğum satıra gelin ve F5 e basın." & Chr(10) & _
End Sub
Private Sub Workbook_Open()
End Sub
leventm' Alıntı:Bu durum ile ilgili bir örnek eklerseniz nerede hata yaptığınızı söyleyebiliriz.
starmetin' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
bazı sorulan sorularda kodlar yazılıp veriliyor bunları excel'de VBA sayfasındaki Modul kısmına kopyala yapıştır yapıyorum ama nasıl çalıştırılabileceğini bilemiyorum , bunu nasıl yapabilirim.
starmetin' Alıntı:starmetin' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
bazı sorulan sorularda kodlar yazılıp veriliyor bunları excel'de VBA sayfasındaki Modul kısmına kopyala yapıştır yapıyorum ama nasıl çalıştırılabileceğini bilemiyorum , bunu nasıl yapabilirim.
Sub Auto_Open()
End Sub
bedersu' Alıntı:SAYIN starmetin;
kusura bakmayın ama sayın leventm'nin ve sayın VisualBasic'in vermiş oldukları cevaplarda istediğiniz yanıt var ama siz şu şekilde bakıyorsunuz: :8)
ben nasıl bakıyormuşum "körmüyüm" anlamadım ama senin yorumuna bakmam bile, ukalalık güzel bir şey değil bunuda hatırlatayım unutmuş olabilirsiniz , verdiğiniz cevapta bunuda :kafa: gibi ifadeler kullanarak anlamazsan salak muamelesi yaparım tarzında cevap vermenizde çok gereksiz bir cevap , benim adıma leventm ve visualbasic teşekkür etmenizde gereksiz bence gereksiz bir cevap vermişiniz..