• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA Kod Sayfa Düzeni Bozuldu

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba arkadaşlar. VBA kod sayfasının düzenini bilmeden bozdum, şimdi eski haline nasıl getirebileceğimi bilmiyorum. Eskiden solda-üstte VBA Project vardı. Onun altında Properties vardı. Sağdada komple Code sayfaları vardı. Şimdi düzeni bozuldu, bier kod ararken çok zaman kaybettiriyor. VBA sayfa düzenlemesini bilen var mı arkadaşlar.

Merhaba,

VBA da hepsi View menüsünde var.
Ctrl+R
Sonrada F4 e basınız

VBA açıkken ctrl+r yap olacakmı bakalım.

Çok teşekkür ederim sayın Necdet Yeşertener. Aradığımı buluyorum ancak eski düzeni çok rahattı. Onu düzeni geri getiremiyorum maalesef :(

211641

Merhaba
Bende de böyle bir sorun oldu bu resimdeki görüntüyü bir türlü yapamadım. Bir yolu varmı acaba. Wiew menüsünden düzelmiyor.

bozulan ne ki? Font mu?

vba sayfa düzeni bozuldu. kod sayfası açılıyor yada diğerleri

Benim Excel vba sayfası bu şekilde gözüküyor. 6. mesajdaki orijinal görüntüyü yapamadım.

211643

Linki inceleyiniz.

Alternatif olarak
Görsel resimleri irdeleyiniz.

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Kod sayfası açıkken kod bölümünü tam ekran yaptıktan sonra yukarıdaki işlemi yapınız.

Yeni Bit Eşlem Resmi2.jpg

eğer sayfaya bu şekilde geliyorsa Project nesnesi aşağıdaki görselleride irdeleyiniz.
Yeni Bit Eşlem Resmi3.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi4.jpg

İşlem tamam

Merhaba,
Sn.Korhan Ayhan ve Halit3 hocam, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Korhan hocamın vermiş olduğu linkteki bilgiler doğrultusunda sorunu çözdüm.
Saygılarımla.

Geri