• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA ile rakamı yazıya çeviren eklenti

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010
Arkadaşlar Merhaba,

Excel ile oluşturulmuş bir para makbuzu düzenlemesinde rakam ile yazılan miktarı ilgili hücre içerisinde yazıya çevirmesini istiyorum. (Örn; 40,75 TL - KırkTLYetmişbeşKrş.) Bunu YTL eklentisi ile yapabiliyorduk. Fakat şuan o eklenti çalışmıyor. MS Office 2007 English versiyonunu kullanmaktayım. Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,

Excel ile oluşturulmuş bir para makbuzu düzenlemesinde rakam ile yazılan miktarı ilgili hücre içerisinde yazıya çevirmesini istiyorum. (Örn; 40,75 TL - KırkTLYetmişbeşKrş.) Bunu YTL eklentisi ile yapabiliyorduk. Fakat şuan o eklenti çalışmıyor. MS Office 2007 English versiyonunu kullanmaktayım. Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkür ederim.

Merhaba
http://www.excel.web.tr/f116/
Bu linkte örnek çok

Arkadaşlar Merhaba,

Teşekkür ederim.

..

Eklentinin kodunda yer alan YTL ve Ykr için Bul / Değiştir ile YTL'leri TL ve Ykr'leri Kr yapın.

.

Arkadaşlar,

Linkteki verilen bilgilerle göre yapıyorum ama olmuyor.

Geri