• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

vba ile özel kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
A1:F11 bir tablom var ve aşağıya doğru sürekli veri girişi oluyor veriler girmekteyim
her satırın sonuna bu satırın işlemi tamamlandı anlamında G1 hücresine + işareti koyduğum zaman o satırı komple başka sayfaya alt alta diğerini silmeden kopyalamak işlemi tamamlananlar arşiv listesi yapmak istiyorum.

Umarım anlatabilmişimdir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Sayfa 1 de G sütununa tamamlandığına dair bir veri girerseniz, o satır sayfa 2 ye aktarılır.
İşaretleme için + veya matematik sembolleri kullanmayın. Zorluk çıkabilir.
Tavsiyem X kullanın.
dosyanız ektedir.

x işareti kullandıktan sonra diğer sayfaya aktarıyor hocam sıkıntı yok ancak x yazıp kaldırdıktan sonra silmiyor ikinci sayfadan

çok teşşekürler son bir prüz kaldı galiba 12 numaralı satır dahil aşağıya doğru yeni bilgiler girdiğimde liste devam etmiyor. Sayfa 2 ye kopyalama boyama işlemlerini yapmıyor. Listem baya büyük yıllık evrak arşivi işlemleri bitenleri başka sayfaya aktarmak için yapıyorum o yüzden sürekli bu genişlikte bir tablo aşağıya bilgiler girmeye devam ediyorum

Hocam birde B-C-D-E sutunlarına herhangi bir değer yazmaz isem galiba almıyor sayfa 2 ye yoksa aşağıya doğru devam etmesinde problem yok tekrar baktım problem ondan kaynaklanıyor galiba

Hocam birde B-C-D-E sutunlarına herhangi bir değer yazmaz isem galiba almıyor sayfa 2 ye yoksa aşağıya doğru devam etmesinde problem yok tekrar baktım problem ondan kaynaklanıyor galiba
Bende gayet düzgün çalışıyor.
A-B-C-D-E-F sutunlarında herhangi bir değer olmasının bir önemi yok.
İlk mesajınızda belirttiğiniz üzere sadece G sütununa işaret koyduğunuzda
sayfa 2 ye (o satırı olduğu haliyle, boş dolu farketmez) aktarma yapar,
işareti sildiğinizde ise sayfa 2 den siler.
Satırlarda aşağı doğru kayıtların renklendirmesi ve aktarmada sorun yok.
G sütununda işaretleme ve silme işlemlerini topluca yapmayın, tek tek yapın.

Geri