• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA ile kullanımı tarih ile sınırlamak

Excel Vers. ve Dili
365 64 bit
Merhaba Arkadaşlar,

VBA ile hazırlanan tabloların veya içeriğin, belirlenen bir tarihten sonra işlevsiz hale getirilmesi konusunda yardımınıza ihtiyacım var. (Bu talep etme nedenim, firmalara göndermiş olduğumuz ve belirli zamanlarda değişen içeriklerinden dolayı eski dosyayı kullanmalarını istemediğimdendir.)
İlginiz için teşekkürler.

merhaba

bunu yaparsınız yalnız dosyayı güvenlik ayarları ile oynayarak gene çalıştırabilirler bunu biliyorsunuz değil mi_?

biliyorum böyle olsun derseniz bir dosya ekleyin ve içinde şunlar çalışmasın diye yazarsanız yardımcı olabilirim.
yada siz dosyanın tamamen iptal edilmesini istiyorsanız orası başka.

Merhaba İhsan Bey,

Dosyanın tamamen kullanılmaması daha uygun olur, firmalara fiyatlandırmaları için listeler gönderiyorum. Fakat her ay veya 2 ayda bir içerik değiştiriyoruz, yenisini gönderdiğimiz halde firmalar ellerinde kayıtlı bulunan eski tablo üzerinde değiliklik yaparak gönderiyorlar buda gelen teklifleri birleştirme aşamasında karışıklığa yol açıyor. İlginiz için tekrar teşekkürler.

Merhaba İhsan Bey,

Dosyanın tamamen kullanılmaması daha uygun olur, firmalara fiyatlandırmaları için listeler gönderiyorum. Fakat her ay veya 2 ayda bir içerik değiştiriyoruz, yenisini gönderdiğimiz halde firmalar ellerinde kayıtlı bulunan eski tablo üzerinde değiliklik yaparak gönderiyorlar buda gelen teklifleri birleştirme aşamasında karışıklığa yol açıyor. İlginiz için tekrar teşekkürler.

merhaba
alt+f11 tuş kombinasyonu ile kitabın kod bölümde bulunan thisworkbook bölümüne
Kod:
Option Explicit
Private Sub Workbook_Open()
If "12.08.2011" < Format(Date, "dd.mm.yyyy") Then
Application.Quit
End If
End Sub
bu kodu kopyalayın ve deneyin

Geri