Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zeki bey sıkıştırılmış dosya olarak gönderseniz iyi olacak çünkü böyle açmıyo dosyayı sıkıştırılmış olanı kopyalayarak açıyoruz.Bir satır üzerinde sayfa açıldığında kendiliğinden hareket eden kayan resim olarak ifade etmiştim.TV deki alt yazıların kayarak kaybolması tekrar döngü oluşturması gibi.Teşekkürler.
Üstadım sizin göndermiş olduğunuzu inceledim öncelikle ilginize teşekkür ederim ancak böyle değil imlece göre kayan resim değil örneğin elimizde 10 adet resim var başka bir klasör içinde bunlar excel sayfasında belirli hücreden itibaren sırayla kayarak görünmeye başlıyacak belirli hücreden itibaren kaybolacak yalnız tekrar 1.resimden itibaren yeniden sırayla kayarak görünmeye başlayacak sürekli sağdan sola doğru veya soldan sağa doğru.Aynısın kayan yazı örneği var fakat kayan resimler yok.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.