• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA ile excel satırında kayan resimler yapmak

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003
VBA ile excel satırında kayan resimler yapmak mümkünmüdür? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba;
Şunun gibi sanırım... Ekli dosyada imleci hareket ettirin.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Şunun gibi sanırım... Ekli dosyada imleci hareket ettirin.

Zeki bey sıkıştırılmış dosya olarak gönderseniz iyi olacak çünkü böyle açmıyo dosyayı sıkıştırılmış olanı kopyalayarak açıyoruz.Bir satır üzerinde sayfa açıldığında kendiliğinden hareket eden kayan resim olarak ifade etmiştim.TV deki alt yazıların kayarak kaybolması tekrar döngü oluşturması gibi.Teşekkürler.

Sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. Nasıl bir efekt olduğunu tam olarak anlayamadım.

Ekli dosyalar

Sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz. Nasıl bir efekt olduğunu tam olarak anlayamadım.

Üstadım sizin göndermiş olduğunuzu inceledim öncelikle ilginize teşekkür ederim ancak böyle değil imlece göre kayan resim değil örneğin elimizde 10 adet resim var başka bir klasör içinde bunlar excel sayfasında belirli hücreden itibaren sırayla kayarak görünmeye başlıyacak belirli hücreden itibaren kaybolacak yalnız tekrar 1.resimden itibaren yeniden sırayla kayarak görünmeye başlayacak sürekli sağdan sola doğru veya soldan sağa doğru.Aynısın kayan yazı örneği var fakat kayan resimler yok.

Geri