Merhaba üstadlar. Dönem sonu için muhaseveleştirme işlemlerine başlamam gerekiyor fakat burada bir problemim var bunu kısmen giderdim. Şimdi bana lazım olan bir işlem daha var malzemelerin muhasebe kodlarını vermek bu çok sıkıntılı bir iş ben çalışma kitabımda bunu mümkün oldukça pratik hale getirmeye çalıştım. Ekteki çalışma kitabını incelediğiniz zaman göreceksiniz.F sutununda mamul açıklamaları var G, H, I, J sütunlarında ise mamullere ait muhasebe kodların olacağı sütunlar. Şöyle bir makro mümkünmüdür? Tuşa tıkladığım zaman bana mamul açıklaması olan sutunu seçmemi söylecek seçtikten sonra* açılan kutuya mamul açıklamasını yazacağım ve sırasıyla sarf fişinin borç, alacağının ve üretimden giriş fişinin borç ve alacağının sutunlarını seçmemi isteyecek onları seçtikten sonra bu fişlerin borç ve alacak kodlarını yazabileceğim pencereler sırasyıla gelecek. ben kodları verdikçe o da ilgili mamulun karşına o kodu yazacak. Benim aklıma bu şekilde bir çözüm geldi. Eğer farklı fikirleriniz varsa paylaşın bu enim için çok önemli bir durum yoksa işlerin altından kalkamıyacağım. Teşekkürler.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: