• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vba hatası

ErosEren07

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhabalar, ekteki excel dosyası office 2013 te hata veriyor. Bir bakabilirmisiniz. Kolay gelsin..

Ekli dosyalar

Calender nesnesi yeni versiyonlarda olmadığı için hata veriyor. Onun yerine kendi hazırladığım takvim formunu kullandım.

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Calender nesnesi yeni versiyonlarda olmadığı için hata veriyor. Onun yerine kendi hazırladığım takvim formunu kullandım.
Deneyiniz.
Merhabalar Sayın AYHAN, ya bir sorun var ya da ben bir şeyi yanlış yapıyorum.
Eklediğiniz belgeyi açtığımda formlardan birini çalıştırdım ve tarih yazılacak alanlardan herhangi birine fareyle tıklayınca takvim formu ekrana geliyor ancak, günlerden biri fareyle tıklandığında "Run Time Error 424 -> Object Required" hatasıyla işlem kesiliyor ve Class1'de End Sub'dan bir önceki satır olan tarih format satırı sarıya boyanıyor.
Sorun nedir anlayamadım.

Tşk. Çok Tşk. ederim

Yardımlarınızdan dolayı çok tşk. ederimn.

Ömer Bey,

Gerekli düzeltmeyi üstteki mesajımda ki dosya da yaptım. Tekrar deneyip sonucu bildirir misiniz?

Ömer Bey,
Gerekli düzeltmeyi üstteki mesajımda ki dosya da yaptım. Tekrar deneyip sonucu bildirir misiniz?
Merhabalar Sayın AYHAN.
-- Takvime tıklayarak tarih yazma işlemi tamam.
-- Zimmet düşme ekranında en üstteki tarihten daha eski bir tarihi 2'nci tarih alanına yazmak için takvimden eski tarih seçip tıkladığımda yıl hanesini üstteki tarihin yğlğ ile değiştirerek yazdı (sanırım eski tarih yazmayı engellemek için)
-- Zimmet ekranından zimmet düşülürken (kayıt esnasında) en üstteki tarih görüntü olarak aralarda - işaret ve ay ve yıl yerleri değişerek görürünüyor, kayıt bittiğinde tekrar düzeliyor.
-- Son olarak ÇIKIŞ işlemi sırasında hem sizin hatırladığınız soru ekranı (ona hayır dedim) sonra da exelin standart kayıt sorusu geldi (zip içerisinde çalıştırdığım için olabilir bilemiyorum.
Kolay gelsin. Sağlıcakla.

Ömer Bey,

Zimmetten düşme ekranında tek tarih girme alanı var. Siz ikinci tarihi hangi alana girmeye çalışıyorsunuz.

Tarihteki gördüğünüz "-" sembolü bende görünmüyor. Denetim masasından tarih görünüm ayarınızı kontrol ediniz.

Çıkış butonunda ki sorunu da düzenledim.

Geri