Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excell vba ile alakalı hiç birşey bilmiyorum ancak öğrenmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz (ist. anadolu yakası ) kurslar varmı ? Ya da birer bir ders veren.
Ücretsiz olarak İsmek kurslarının Kadıköy listesini, sitesinden gözden geçirin.
Daha yoğun bir ücretli eğitim düşünürseniz bilge adam kadıköy ileri excel eğitimlerini gözden geçirin.
Sitede birebir eğitim vermek isteyen de olabilir, size özelden yazarak ulaşabilir.
Veya kendi kendinize ilerlemek isterseniz sitenin dersane bölümünü inceleyin ya da sitede hocaların derlediği ürünlerden de alıp faydalanabilirsiniz.
Ancak hangisi olursa olsun ,vba ya geçmek için normal sayfa üstü fonksiyonları iyi kavramış olmalısınız , zira genel olarak vba bunların işlevlerini yapar .
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.