• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

vba ekranı karıştı

zulfuernek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
vba ekranımdaki Project , properties ve usaerfom sayfalı birbirinden ayrıldı ve birleştiremiyorum hepsi birbirinden bağımsız bir durumda ve işlemleri zorlaştırıyor. nsıl düzeltecem :(

Merhaba,

Sinir bozucu bir durum, ben de zamanında baya uğraşmıştım. İşin püf noktası VBAProject denilenin üzerinde sağ tıklayın ve Dockable seçili yapın.

idris hocam yaptım maalesef bu yöntemde olmadı. evet çok sinir bozucu bir durum. excelin tek eksiği bu işte :((((((((

idris hocam yaptım maalesef bu yöntemde olmadı. evet çok sinir bozucu bir durum. excelin tek eksiği bu işte :((((((((

.

Benim başıma çok geldi. Hep bu yoldan çözdüm. Unutmamak için de yazılı hale getirdim.

Eksik bir şey yapıyor olmalısınız. Belirtilen adımları tekrar deneyin.

.

Arkadaş benim yöntemden bahsetmemiş, bende açıkladığım gibi düzeltiyorum.

Necdet Bey , uzun zamandır aynı sorunu yaşıyordum. İdris Bey'in çözüm yolunu görmüştüm ama bana zor geldiği için denememiştim. Sizin yönteminiz çok pratikmiş. Paylaşım için çok teşekkürler.

.

Necdet Beyin yolunu da biliyorum. Ama geçmişte ne kadar denediysem olmadı.

Benim yolum da aslında pratik. doc dosyası aslında docable kayıtlar var. Tüm office programlarını kapatıp, bu dosyayı bulduktan sonra silinirse; Excel tekrar açıldığında otomatik olarak oluşuyor. Ve Excel eski haline geliyor.

.

Geri