• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

vardiye çizelgesi

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 64 Bit
ekteki çizelgede iki vardiya çalışan vardiya vardır. ilk sıradaki izin yazdığın da altaki ilk sıradakide izin yazması lazım ayrıca gündüz yazdığımda aşağıdakinde gece yazması lazım bunu eğer yada ile yapılırmı veya sadece alttaki sarı olan yerde izinlileri ben elle yazsam yukarıdaki listede izinler değişirmi mesala ben alttaki sarı sütüna 2 gündüz 2 gece izinli yazdığımda yukarısı otomatik olarak atabilirmi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
yine 5 kişilik bir vardiya çizelgesi var yardımlarınızı bekliyorum emeği geçenden rabbim razı olsun

Ekli dosyalar

çok teşlşekkür ederim işime yaradı allah razı olsun birde ikinci göndermiş olduğum 5 kişilik vardiya çizelgesinde bir ayarlama yapabilirmisin gündüz 1 kişi sabi diğer 1 kişi vardiyada gece ve aradakileri değişecek böyle bir çalışma yapılabilirmi kıolay gelsin

Excel düşeyara da çoklu arama yapma

hocam merhaba ben tamer yiğit
Hocm ben excel de bir personel bordro için bir çalışma yaptım.
Çalışmamda 4 sayfadan oluşuyor
1 personel kartları MYSQL den veri çeken sayfa
2 datalar mysqlden gelen bilgleri eşleştiriyor
3 liste mysqlden gelen eşleşmiş bilgileri derliyor
4 toplu yazım burada sorunum var
sorun liste sayfamda bilgiler alt alta geliyor.
toplu yazımda ben bunu yan yana gelmesini istiyorum.
ama bazı kişiler günde 5 sefer girdi çıktı yapıyor bazıları günde 1 sefer
günde 1 sefer yapanlarda sorun yok fazlası oldugunda düşey ara ile başım belada
düşeyara satırın ilkini okuyor oysa ben 2.- 3 -4-5- giriş cıkışlarıda ekranda istiyorum ne yapabilirim
teknikdestek19@gmail.com
0542 829 53 33

Bu çizelgedeki vardiyalarıda formüllü olarak ayarlanırmı 5 kişi var 1 tanesi 1 ay gündüz vardiyası diğer 3 kişi gündüz ara ve gece vardiyası olacak yani her gün bir kişi veya iki kişi izinli olacak ancak gündüzde 2 kişi olacak şekilde yarlanması gerekiyor
yardınlarınız bekliyorum

Ekli dosyalar

Yardım

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ıhtıyacım var konu vardiye bi turlu işin içinden çıkamadım 7 personelım var haftada 6 gün çalışma 1 gun izin olacak şekilde ve izinler kaydırmalı şekilde 7 kışiye 1 gece 2 ara 4 kişiden biri izin kalan arkadaşlarda saba gelicek şekilde bı vardıye yazamadım bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Geri