Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir EĞER değeri olan bir Excel formülünü kısa olarak nasıl yazabilirim.
Yusuf44 aynı şekilde formüldeki bütün değerleri yazarsam yine excel kabul etmez çok uzun der gibime geliyor. Ayrıca KIRP deyince yine ilgili satırlardaki değerleri istediğim yere alır mı
Uzun der mi bilmiyorum. KIRP formülü yanyana birden fazla olan boşlukları tek boşluk haline dönüştürüyor. Bu formül berlittiğiniz hücrelerdeki değerleri belirttiğiniz sırayla arka arkaya aralarına bir boşluk bırakarak yazar. Birbirini takip eden birden fazla hücre boşsa bunlardan sadece bir tane boşluk alır.
Eğer formül uzun gelirse makro ile yapılabilir ama ben yapamam maalesef.
Yusuf44 benim isteğim C6 ve CD6 arasında olan yaklaşık 80 satır arasındaki değerler için yazıdığım EĞER formülünü kısaltmak veya onunla aynı işlevi gören bir formülü yerine yazmak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.