• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

uyarı listesi

Excel Vers. ve Dili
2007,5
https://drive.google.com/file/d/0B2ySNM8DK9oMdnhIWDEyWUlCVVU/edit?usp=sharing

eklediğim listede okulda uyarılan öğrenciler var...

yapılmak istenen

1- bu listeye bir useform ile giriş yapılsın
( pencerede açılan ,sınıf,no ,adsoyad, uyarı nedeni olmak üzere 4 giriş kutuları doldurulunca; listede enson satıra gidip, tarihi otomatik atıp kayıtlıycak)

2 - use formda bir ara düğmesi olmalı, isim yazınca o öğrenci ile ilgili kayıt listelenmeli ( ve saymlalı ki kaç defa uyarı almış)

bu olabiliyorsa kayıt yapılan penceredede olabilir ( kayıt esnasında o öğrencinin daha önce uyarısı varsa bilgi verir...bu 3. uyarı gibi)

yapılabilirmi

teşekkür

Merhaba;
Umarım ekteki uygulama işinizi görür.

NOT:form aç butonuna basın ve kayıtlar bölümünde herhangi bir satırda çift tıklayın.
Öğr.noya göre önceki kayıtlar bölümüde aynı mantıkla çalışır.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba ercan bey;
1-son linkteki dosyanız inmiyor!
2-bana gönderdiğiniz dosyadan birşey anlamadım.
3-benim size gönderdiğim veya siteye eklediğim dosyada neyi göstermiyor?
basit bir test ile;
data sayfasındaki sıra nosu ile formdaki listbox ta aynı sıra nosu yok mu?
formda kayıtlar bölümünde 11. sıradaki 667 öğr. nolu satırda çift tıklayın. Bu öğrenciye ait 3 veri sol taraftaki listboxta sıralanacak (3 adet veri)
Ayrıca çift tıkladığınız veriye ait bilgiler ise tablodaki textboxlara yerleşecek.
Sonra sol taraftaki listboxta istediğiniz veriye çift tıklarsanız yine tablodaki textboxlara yerleşecektir.
Buna göre hata nerde onu anlamadım!!!

İyi çalışmalar.

Hocam , sizin bana gönderdiğiniz mailede gönderdim ...buradanada paylaştım..her ikisidemi inmiyor..

sizin program çalışıyor ama

1 - tam ekran olmalı ( useform... exel sayfası görünmüycek )

2 - kayıt yapılınca kayıtlar penceresi enson yapılan kaydı göstermeli ( kayıt yapılıyor , yapıldığını görmek için ye exel sayfasına yada useformdaki pencereden oklarla ensona gidip emin olmak için bakıyoz)

size gönderdiğim program da tam ekran bi programdi , başka bir iş içindi değiştirdim de oda enson satırı gösterir halde durmuyor nasıl bir kod ekliyelimki

useformdeki listbox satırı enson satırda dursun o satırı ekrana versin ( bunu yapan kodu aldım ve uyguladım ama yine olmadı , o yüzden programın bütününü gönderdim )

çok sağolun...

drive googledemi bir hata var neden inmiyor

Merhaba;
Birde bunu deneyin.

İyi çalışmalar.

Not:Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

altın üyelik istiyor

mailden indirdim....

size gönderdiğim inmedimi

Son düzenleme:
Geri