• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForum1 Yardım Lütfen!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ileri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell 2003 2000 2007
Merhaba excel.wep.tr
Sizlere bir sorum olacaktı...
Bİr UserForm1 de yaptıgımız buttonlara tıklandıgında UserForm1 Kapanıp ardında yapacagımız işlem gercekleşmesi için ne yapılmalıdır şimdiden teşekkür ederim.

:cool:

Kod:
Unload userform1

örnek olarak;
private sub commandbutton1_click()
unload userform1 ' userform1 kapanır
'veya
unload me
' formun görünmemesi ve sonra tekrar çağırmak için
' userform1.hide
--- ' sonra yapacağınız işlem
sheets ("menu").select 'gibi
end sub

Çok Teşşekkürler işe yaradı yanlız birşey daha sorucan şimdi benim yaptıgım bir vergi levhası var userforumdan ona bir çıktı al buttonu ile sayfa 3 teki vergi levhasını yazdıra bilimiyim sayfa 3 e gitmeden şimdididen çok teşekkürler herkese....

2. sorum ise mesela sayfa 1 de çalışmayı kaydettiniz sayfa4 te ise ana sayfanız orada herseferinde sayfayı sayfa3 de unutup kaydediyorsunuz ve açılışta direk sizin sayılarınız bilgilerinizin görüntülenmesini istemeyip bunu her açılışta sayfa 4 e yönlendire bilme varmıdır acaba..

Son düzenleme:
Çok Teşşekkürler işe yaradı yanlız birşey daha sorucan şimdi benim yaptıgım bir vergi levhası var userforumdan ona bir çıktı al buttonu ile sayfa 3 teki vergi levhasını yazdıra bilimiyim sayfa 3 e gitmeden şimdididen çok teşekkürler herkese....

2. sorum ise mesela sayfa 1 de çalışmayı kaydettiniz sayfa4 te ise ana sayfanız orada herseferinde sayfayı sayfa3 de unutup kaydediyorsunuz ve açılışta direk sizin sayılarınız bilgilerinizin görüntülenmesini istemeyip bunu her açılışta sayfa 4 e yönlendire bilme varmıdır acaba..
sorularınızın cevabı örnek olarak hazırladıgım dosyada...:cool:
Security

Ekli dosyalar

Evet Teşekkür ederim Arkadaşım Bİrsorundah olucaktı acaba a1 hücresindeki yazıyı sillip yada bir şekilde saklayıp yazıdrdıktan sonra gene a1hücresindeki yazıyı görebilmek mümkünmüdür.

not:bu Şu İşime yarıyacak vergi levhasında vergi 1 vergi2 vergi 3 3.vergiyi bsarken ad soyad ın gözükmesi gerekmiyor yani aynnı vergi levhasının üstüne yazılıyor işlemler acaba nasıl yapabilirm acil yaprdım ediniz.

A1 hücresindeki yazının fontunun rengini hücre arkaplan rengi ile aynı yaparsanız yazıyı kimse göremez.Görünmesini istediğiniz zaman tekrar hücre arka plan renginden başka renk yapın.
Kod derseniz bu işlemi makro kaydet yöntemini kullanarak yapasanız kod larada bulursunuz.
Böylelikle bundan sonra herhangi bir koda ulaşmak istediğinizde bu yöntemi kulanabilirsiniz.Tabii unutmamak lazım,makro kaydet yönetmi ile sadece sayfa üzerindeki işlemler için kodlar alabilirsiniz.Userform için alamazsınız.
Eğer makro kaydet yönetmini bilmiyorsanız bir an önce öğrenmenizi tavsiye ederim.
Sitede bunun için arama yapabilirsiniz mesela.Yada bununla ilgili bir başlık açarak sorunuzu sorabilirsiniz.:cool:

Geri