• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformu Açmak İçin Şifre İsteme..

Excel Vers. ve Dili
office 2013- office 2016
Merhabalar, userformu açmak için excel sayfasına bir buton atadım. Butona tıklayınca userformum açılıyor. Benim istediğim butona tıklandığında "kullanıcı adı" ve "şifre" girilerek açılmasını istiyorum. Bunu yapmak mümkündür??

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

INPUTBOX ile hazırladığım örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Userform şifreli giriş..

Sayın Hocam, öncelikle konuyla ilginizden ötürü çok teşekkür ederim. Evet aynen örnek dosyadaki gibi bir şey istiyorum. Programımı ekledim, "Koyun Keçi Kayıt Programı" yazan butona tıklayınca userform2 açılıyor burada kullanıcı adı ve şifre nasıl oluşturabilirim?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Uygulamanız için örnek dosya ekledim. Sizin dosyanızda formu açan butona benim verdiğim kodu aktarmanız ve kod içindeki form adını kendi dosyanızdaki form adına göre düzenlemeniz yeterli olacaktır.

Userforma Şifre İle giriş yapma

Sayın Hocam, peki şifreyi nasıl oluşturacam? Kusura bakmayın excelde çok yeni sayılırım. Eklediğiniz dosyayı inceledim ama şifreyi nasıl belirleyecem o kısmı tam anlayamadım.

Merhaba,

ALT+F11 tuşlarına basıp kod penceresini açarsanız modül içindeki kodları ve kod içindeki şifreyi (12345) görebilirsiniz.

Korhan Hocam, çok teşekkür ederim, biraz kurcalayınca hallettim sorunumu. Ellerinize sağlık. Fakat son olarak bir şey daha sormak istiyorum. Ben bu programı korumak adına nasıl bir şey yapabilirim. Yani korumaktan kastım, alt+F11 ile girip kodların değişmemesini nasıl önleyebilirim?

Hocam her şey için çok teşekkür ederim. Gerçekten bu siteden ve sizlerden çok şeyler öğrendim. Ellerinize sağlık..

Geri