Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın cılgın86'lı,
Dosyanızı aldım. Çok teşekkür ederim. veri girişleri eksik olunca uyarı veriyor. güzel olmuş. kendi kendime biraz daha çalışacağım. ilerleyen zamanlarda aynı konu altında sorularımı ileteceğim.
Şu "düzenle" ve "kaydet" butonu benim fikrimdi ancak pek iyi bir fikir değildi. aslında bu butonlarına alternatif düşünmek lazım.
Sizden bir isteğim olacak;
Makro ve VBA bilmiyorum. Arasında bir fark var mıdır? yok mudur? bunu da bilmiyorum. verdiğiniz kodları biraz ezbere biraz mantık yoluyla kendime uyarlıyorum.
çok az BASIC, QBASIC dili görmüştüm. Birde PLC konularını birbire yabancı değiller.
Bana ve benim gibilere Makro ve VBA öğretin demiyorum ama en azından neyi, nereden, nasıl öğreneceğimi öğretseniz yeter gerisi zaman çaba ve merak ile çözülecektir.
Visual Basic kod sayfasında "Object Browser" düğmesine tıkladığımda karşıma gelen pencerdekiler kodlar mıdır?
"All Libraries" kısmındakiler de kod türleri midir?
Sayın Korhan Ayhan Bey'e ve size çok teşekkür ederim.
rica ederim size şöyle bir şey söylesem inanırmısınız bilmiyorum ama kodların hiçbirisini ben yazmadım makro veya vba konusunda bir fikrim yok. inanım sadece sitede arama yaparak butün sorularınıza cevap verdim. çoğunlukla Ferhat Pazarçevirdi hocamın yardımlarıyla yapılan sıfırdan userfrom'dan aldım ve dosyanıza uyarlamaya çalıştım. Bir de bu konu değil de başka bir konu açarak isterseniz daha iyi olur diye düşünüyorum bu konu bitiyorsa nokta koyalım ve sizin diğer sorularınza yeni başlık altında cevap verebiliriz diye düşünüyorum. fikrinizi iletirseniz sevinirim. kolay gelsin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.