• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserFormdaki ComandButondan Belgelerimde bulunan JPG.formatlı resmi yazdırmak

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Merhaba;
UserForm üzerinde bulunan bir buton ile Belgelerim içinde bulunan resim yazdırılabilirmi, Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

Dosya yolu = C:\Users\Toshiba\Desktop\Belgelerim\00001.JPG

eskiden yaptığım bir çalışma... aradığınız bu ise, çünkü "yazdırılabilir mi?" den neyi kastettiğinizi anlayamadım.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Sayın doğanbarış ve ömerceri ilginize çok teşekkür ederim. Excelde yapmış olduğum bir programda satmış olduğumuz ürünlerin teknik özelliklerini gösteren sayfalarını,internetten kopyalayıp jpg formatında (30 yada 40 adet) resmi excel sayfalarına yerleştirdim, satılan hangi marka ürün ise onun teknik özelliklerini kapsayan sayfayı yazdırmam gerekiyor. Ancak bu seferde proğram ağırlaştı. Bu resimleri ayrı bir Excel kitabına taşıdım. Şimdi kullandığım proğramımda örneğin "A1" hücresinde "Sıemens" yazıyorsa resimlerin bulunduğu diğer kapalı olan excel kitabındaki aynı isimli sayfa yazdırılsın. Umarım derdimi anlatabildim.

Aşağıdaki kodu kendinize uyarlayınız.

Kod:
Sub YAZDIR()
    Sayfa = Range("A1")
    Set K1 = Workbooks.Open("C:\Users\Toshiba\Desktop\Belgelerim\Resim_Dosyası.xls")
    On Error Resume Next
    Set S1 = K1.Sheets(Sayfa)
    On Error GoTo 0
    If Not S1 Is Nothing Then S1.PrintOut
    K1.Close 0
    Set S1 = Nothing
    Set K1 = Nothing
End Sub

Korhan Hocam Merhaba;
Gerçekten süpersiniz, ilginize çok teşekkür ederim, tam istediğim gibi oldu, kodları kendime uyarladım, hatasız tek seferde çalıştı. Tekrar teşekkür ediyorum, İşleriniz kolay gelsin.

Geri