• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform'da uyarı mesajı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Merhaba arkadaşlar... Yaptığım Userformdan excel sayfama veri girişi yapıyorum. Stoklu çalışıyorum. Ve istediğim şu ;
Örneğin Tükenmez kalem ürünüm 10 adet 'in altına düştüğünde bana msgbox ile "Tükenmez Kalem Azaldı.. " gibisinden bir mesaj vermesi.. Bunu nasıl yapabiliriz.. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Sayın İhsan Bey ; İlginiz için teşekkür ederim. Şuan bulunduğum bilgisayarda dosyam yok ve Excel programı da yok internet cafe'den giriyorum. Şablon olarak anlatmaya çalışayım isterseniz

Örneğin Sayfa3 de stoklarımı tutuyorum 3 satır olarak
1nci satırda elimdekii ilk stok
2nci satırda satılan ürün sayısı
3ncü satırda kalan ürün sayısı
Satılan ürünün hesaplanması ; Sayfa 1 de girdiqim değeri toplatıyorum örneqin ; B sütunu Tükenmez Kalem'leri girdiğim sütun TOPLA(B1:B40000) diyorum mesela.
Benim istediğimse kalan ürün sayısı 10'un altına düştüğü an bana bir msgbox açıp Tükenmez kalem 10'un altına düştü gibisinden bir mesaj vermesi.

ana şablonu görmem gerekiyor bu şekilde çalışma yapamam.
çünkü makro ile yapılacak şu olsun bu olsun falan diye değiştirmeden tek seferde çözüm üretelim.

Arkadaşlar konu günceldir. Yardımlarınızı bekliyorum küçük bi dosya yaptım şimdiden ilginiz için teşekkür ederim dosya alttaki linktedir excelweb e ekleyemedim xlsm olduğu için

ÇALIŞMA DOSYAM

Geri