• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformda tasarladığım takvimi eklenti yapmak

Excel Vers. ve Dili
2010 64 bit
userform da kendime oluşturduğum takvimler var onları eklenti haline yada dll haline nasıl getirebilirim ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

merhaba ,

dosyanızı goremiyorum. Fakat eklenti yapmak icin normal xls dosyanızı farklı kaydet yapıp .xla dosyası olarak diger eklentilerinde oldugu addins klasorunun icine kaydedip sonra herhangi bir excel dosyasi acip eklenti olarak eklemeniz yeterli olacaktir. anladigim kadariyla userformlar hazirladiniz o zaman çalışmanıza auto open makrosu yazip icine de userform1.show gibi bir kod yazip acilista takviminizi gosterecek sekilde ayarlayin sonra xla dosyasi olarak soz konusu klasorun icine kaydedin . sonra da excel de bir dosya acarak eklentiyi ekleyin..

excel vba da dll ya da exe yapamazsiniz. Bunun icin vb6 gibi baska bir program kullanmanız gerek. vb6 kullandiginizi varsayarsak vba da yazdiginiz kodlar birebir calismaz vb6 diline uyarlamanız gerek. VBA dan outlook calıştırdığımız gibi vb6 dan da exceli çalıştıracak kodlar ve uyarlamalar var. o konuya hakim olan birisi daha iyi yardımcı olabilir. benim fazla bilgim yok.

iyi calismalar..

Küçük takvimi dikkate almadım. Büyük takvime göre hazırladım.
Siz isterseniz büyük takvimi inceleyerek küçük olana göre ayarlarsınız.

Ekli dosyada hem eklenti otomatik kurulum exe dosyası, hemde xlam olarak eklenti mevcut.

Mouse sağ tuşda çıkar ve çift tıklamada seçili olan hücre yada hücrelere tarihi yazar.

http://www.dosya.tc/server9/mhf393/Buyuk_Takvim_Eklenti.zip.html

Ekli dosyalar

elinize sağlık teşekkür ederim , çok güzel olmuş

Geri