Aşağıdaki sorulardan vazgeçtim... Sadece textbox yerine aynı özellikte combobox istiyorum. bir de tab ile gezinti sırasını nasıl sıralarım.
tşkler.
Bu örnek buradaki arkadaşlardan birinin, ben kendi ihtiyacına göre değiştirdim.
Yapmak istediğim şey, userformda üstteki combobox ile verileri bul ile getiren bölümde seçim A sütunundan yapılmakta. Bunu aynı mantıkta B sütunundan yapmak istiyorum.
B sütununa kaydırıyorum ama o zaman A sütunundaki veri görünmüyor user formda.
İkincisi bazı textboxları combobox yapmak istiyorum. Kayıt yapılıyorken parametreye bağlayacağım. (bununla ilgili bir örmek lütfen)
Üçüncüsü 4-3-3 şeklinde alt alta dizdiğim büyük textboxların enter ya da aşağı ok işareti ile alt satıra(diğer textboxa değil) geçmesini istiyorum. Ama bunlar kayıt yapıldığında Excel tablosunda da alt satırda görünecek.
Dördüncüsü köşedeki combobox ile ilgili parametre seçilip süz butonuna basılınca Excel listesinden sadece ilgili kayıtların görünmesini istiyorum.
Örnek kayıt yaptım bir tane.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
tşkler.
Bu örnek buradaki arkadaşlardan birinin, ben kendi ihtiyacına göre değiştirdim.
Yapmak istediğim şey, userformda üstteki combobox ile verileri bul ile getiren bölümde seçim A sütunundan yapılmakta. Bunu aynı mantıkta B sütunundan yapmak istiyorum.
B sütununa kaydırıyorum ama o zaman A sütunundaki veri görünmüyor user formda.
İkincisi bazı textboxları combobox yapmak istiyorum. Kayıt yapılıyorken parametreye bağlayacağım. (bununla ilgili bir örmek lütfen)
Üçüncüsü 4-3-3 şeklinde alt alta dizdiğim büyük textboxların enter ya da aşağı ok işareti ile alt satıra(diğer textboxa değil) geçmesini istiyorum. Ama bunlar kayıt yapıldığında Excel tablosunda da alt satırda görünecek.
Dördüncüsü köşedeki combobox ile ilgili parametre seçilip süz butonuna basılınca Excel listesinden sadece ilgili kayıtların görünmesini istiyorum.
Örnek kayıt yaptım bir tane.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: