• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userformda listviev' listeleme konusunda yarsım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cetvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, ufak bir sınıf kütüphanesini takip etnek için birşeyler yapmaya çalıştım ama sonun da userformda listviev ile ilgili krıterlere göre liste alma ve yazdırma konusunda tıkandım ve daha ileriye gidemiyorum. İlgili açıklamaları dosyada belirttim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

ekli dosyaya bir bakınız.

Ekli dosyalar

Sayın Halit Bey,
Emeğinize ve bilginize sağlık. Vermiş olduğuz yardıma çok teşekkür ederim. Ufak bir yardım daha alabilirmiyim. "VERİLEN" userformdan çıkış butonu ile çıkıp userform1 e geçmek istediğimde hata veriyor bunu nasıl düzelte bilirim, birde iki tarih arası süzdüğümde süzlen verileri adı soyadı na göre sıralama işlemi yapabilirmiyiz.

userform1den, verilen userforma geçişte userform1 uçık kaldığından verilen userformdar userform1 geçerken tekrar userfors1 açmak istemenizden dolayı hata uyarısı alıyorsunuz userformlar arası geçişlerde mutlaka geçiş yaparken aktif userformu kapatıp ondan sonra geçiş yapınız.

iki tarih arası süzme işlemi yapıldıktan sonra listviewde kolon başlıklarına tıkladığınız zaman sıralamayı hangi kolana tıkladıysanız o kolona ait sıralama yapılacaktır ikinci kez tıkladığınızda tam tersi bir sıralama yapacaktır.

Ekli dosyalar

userform1 deki saat fonksiyonu yerine StatusBar1 nesnesi koydum.bu nesne saat ve takvim için iyi bir olay zira

Do
saat = Format(Now, " dd mmmm yyyy dddd hh:mm:ss")
DoEvents
Loop

bu kod devamlı çalışıyor bazen durdurmak gerekiyor

Ekli dosyalar

Geri