Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler. Ekli örnek çalışmadaki sorumuna çare arıyorum. Açıklamayı orada yaptım.Kısacası listedeki kişi sayısı kadar textbox yapılabilir mi? sorusuna yanıt arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sn Fedeal. Öncelikle teşekkür ederim. İsteğimi eksik belirtmiş olabilirim. Hazırladığınız ListBox'da isimler değişkenlik göstermekte. O kişiye ait notların yazılacağı bir bölüm de olmalı. Benim gönderdiğim örnekte her öğrenci için notları girileceği Textboxlar vardı. Böyle ya da buna benzer bir şey yapıbilir mi? Çünkü o öğrencinin notlarını buradan girmek istiyorum. Daha sonra da NOTLAR sayfasına aktaracağım.Teşekkürler.
her ögrenci için ayrı textbox bu tür çalışmalarda biraz zor onun yerine ekteki şekilde uygulamalar olabilirmi sizin tam olarak yapmak istediginiz ögrencininin ilgili derslerinin notlarını kaydetmekse tabloyu isim türkçe 1.dönem 1.sınav 2.sınav 1.sözlü 2.sözlü gibi yaparsanız ekteki dosyadaki gibi kaydedebilirsiniz diye düşünüyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.