• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformda hücre birleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özdil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003
Saygıdeğer hocalarım;
Aşağıda izah etmeye çalıştığım verileri birleştirerek, CheckBox4 işaretlendiğinde, harcama yetkilisi mutemedine avans verilsin mi? uyarı mesajı ile evet denildiğinde, (Sayfa1 A 36) hücresine göndermeye çalıştım ancak, başaramadım.
Konu hakkında yardımlarınızı bekler, saygılar sunarım.
(TexBox8) & (İsimli harcama yetkilisi mutemedine) & (Sayfa1 F12) & (TL. avans verilmesiniz arz ederim)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın özdil

Kodlarınız ;

Kod:
Private Sub CheckBox4_Click()
If CheckBox4.Value = True Then
   If MsgBox("" & TextBox8.Value & "   Harcama Yetkili Mutemedine." & vbLf & "Avans Verilsin mi ?", vbQuestion + vbYesNo, " AVANS ONAYI") = vbYes Then
   Sheets("Sayfa1").Range("A36").Value = "" & TextBox8.Value & " İsimli Harcama Yetkilisi Mutemedine " & Format(Sheets("Sayfa1").Range("F12").Value, "#,##0.00 TL") & "  avans verilmesiniz arzederim."
   Else
   CheckBox4.Value = False
   End If
CheckBox4.Value = False
End If
End Sub

Sayın Kuman;
Öncelikle çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi düzenlemişsiniz ellerinize sağlık. Affınıza sığınarak bir şey daha sormak isterim. Piyasa araştırma memurları bölümünde, eğer hiç seçilmemişse kayıt yapmaya izin vermemesi, 1 kişi seçilmesi durumunda, bir kişi seçtiniz devam etmek istiyormusunuz uyarısı, ya da 2 kişi seçtiğimizde, iki kişis seçtiniz, 3 kişi seçtiğimizde, 3 kişi seçtiniz uyarısı vermesini ve evet dedikten sonra devam edebilmemizi sağlayabilirmiyiz. Biraz uzun ve karışık oldu acemiliğime verin lütfen.
Şimdiden yardımlarınız için tekrar teşekkür eder, saygılar sunarım.

Konuyla alakalı yardım edecek değerli hocalarımdan cevap beklediğimi acizane belirtir, saygılar sunarım.

Geri