• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm'da hata

Excel Vers. ve Dili
2010-2013
günaydın arkadaşlar. dün akşam saat 22:30 sularına kadar gayet güzel ve hatasız çalışan userform üzerinde bulunan butonlar, frameler dün bilgi girişi formunda değiştir butonuna komutları girdikten sonra sürekli hata veriyor neden veriyor anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

günaydın arkadaşlar. dün akşam saat 22:30 sularına kadar gayet güzel ve hatasız çalışan userform üzerinde bulunan butonlar, frameler dün bilgi girişi formunda değiştir butonuna komutları girdikten sonra sürekli hata veriyor neden veriyor anlayamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

inceleyin lütfen

Ekli dosyalar

merhabalar

inceleyin lütfen

merhabalar hocam aynı hatayı yine veriyor. benim office programında sıkıntı olabilirmi bilemedim. örn;bilgi girişi formunda bulunan maaş menü frame1 tetikliyor ve ekders menü de frame2 yi tetikliyor butonuna tıkladığımda debug veriyor. yinede teşekkür ederim

hangi form'dan bahsettiğinizi bulamadım.
ve hangi koşulda hata aldığınızı anlatırsanız belki daha net yanıtlar verebilirim

selamlar

hangi form'dan bahsettiğinizi bulamadım.
ve hangi koşulda hata aldığınızı anlatırsanız belki daha net yanıtlar verebilirim

hocam şöyle açıklayayım; Formlarda ana sayfa>maaş bilgi gir>değiştir butonu ile ilgili
girili kaydı chenc etmem gerektiğinde işlem gerçekleşmiyor. nerde hata yaptığımı bulamadım hocam.

Ekli dosyalar

• 3.jpg
    3.jpg
    92.7 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
hocam şöyle açıklayayım; Formlarda ana sayfa>maaş bilgi gir>değiştir butonu ile ilgili
girili kaydı chenc etmem gerektiğinde işlem gerçekleşmiyor. nerde hata yaptığımı bulamadım hocam.

dosyanız çalışıyor tyek sıkıntı tüm verileri doldurmalısınız.
yok ben direk değiştirsin engel istemiyorum derseniz
Kod:
If TextBox1.Text = Empty Then: Exit Sub
bu kodları siliniz yada pasif hale getiriniz

hocam teşekkür ederim kodlarım aynıydı fakat ben tüm hücrelerin dolduktan sonra işlemi yerine getirdiğini siz söyleyince fark ettim. ilginize, alakanıza ve değerli vakitlerinizi bizler için sarf ettiğiniz için teşekkür ediyorum

hocam teşekkür ederim kodlarım aynıydı fakat ben tüm hücrelerin dolduktan sonra işlemi yerine getirdiğini siz söyleyince fark ettim. ilginize, alakanıza ve değerli vakitlerinizi bizler için sarf ettiğiniz için teşekkür ediyorum

rica ederim
:yazici:

Geri