- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Excel 2003, Türkçe
Arkadaşlar programın birisinde bilgilendirme amaçlı userform koydum. Malumunuz okuma alışkanlığımız olmadığı için, userform da bulunan bilgilerin okunmasını sağlamak amacıyla userformu 3 dakika kapatamaması için geri sayım ekleyerek CommandButtonu üç dakika pasif hale getirmek istiyorum. Geri sayım Label veya TextBox'ta bilgi amaçlı görünmesi gerekli.
Bunu yapmak için forumda kapsamlı bir araştırma yaptım ve benim istediğim tarzda herhangi bir örnek dosya olmadığı için kendimce bir şeyler yaptım ama malesef "hh:mm:ss" formatlı ve userformda çalışan bir geri sayım kodu oluşturamadım.
Örnek dosyada sayfada geri sayım yapan kodda olduğu geri sayımın userformda yapılması konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
Bunu yapmak için forumda kapsamlı bir araştırma yaptım ve benim istediğim tarzda herhangi bir örnek dosya olmadığı için kendimce bir şeyler yaptım ama malesef "hh:mm:ss" formatlı ve userformda çalışan bir geri sayım kodu oluşturamadım.
Örnek dosyada sayfada geri sayım yapan kodda olduğu geri sayımın userformda yapılması konusunda yardımcı olursanız sevinirim...