Merhaba arkadaşlar;
Benim userformumda 12 tane textbox var.Kullanıcı buraya sayıları giriyor.Girdiği sayılar direk excele geçiyor.O kodu yazdım.Excelde de excel solverla yani çözücüyle çözdüğüm bir modelim var.Fakat kullanıcı sayıları girdikten sonra tamam command buttonuna tıkladığında o girdiği sayılara göre çözücü çözsün istiyorum.Yani command buttonun içine bir kod eklemem gerekiyor.Ben aşağıdaki gibi başladım sonra makro olarak kaydettiğim solver kodunu mu eklemem gerekiyor?Denedim yine olmadı.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Private Sub CommandButton1_Click()
UserForm5.Hide
UserForm6.Show
Sayfa3.Cells(7, 8) = UserForm5.TextBox1.Value
Sayfa3.Cells(2, 14) = UserForm4.TextBox2.Value
Sayfa3.Cells(3, 14) = UserForm4.TextBox4.Value
Sayfa3.Cells(2, 15) = UserForm4.TextBox5.Value
Benim userformumda 12 tane textbox var.Kullanıcı buraya sayıları giriyor.Girdiği sayılar direk excele geçiyor.O kodu yazdım.Excelde de excel solverla yani çözücüyle çözdüğüm bir modelim var.Fakat kullanıcı sayıları girdikten sonra tamam command buttonuna tıkladığında o girdiği sayılara göre çözücü çözsün istiyorum.Yani command buttonun içine bir kod eklemem gerekiyor.Ben aşağıdaki gibi başladım sonra makro olarak kaydettiğim solver kodunu mu eklemem gerekiyor?Denedim yine olmadı.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Private Sub CommandButton1_Click()
UserForm5.Hide
UserForm6.Show
Sayfa3.Cells(7, 8) = UserForm5.TextBox1.Value
Sayfa3.Cells(2, 14) = UserForm4.TextBox2.Value
Sayfa3.Cells(3, 14) = UserForm4.TextBox4.Value
Sayfa3.Cells(2, 15) = UserForm4.TextBox5.Value