DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
örnek vererek gösterebilirmisiniz? YapamadımMerhaba,
Webbrowser nesnesi ile excel dosyasını userformda açabilirsiniz. Ayrıca spreadsheet eklentisiyle excel sayfalarını görüntüleyebilirsiniz.
Sn. leumruk'un dediği gibi "web browser" a ımage ekleyip anlık görüntüörnek vererek gösterebilirmisiniz? Yapamadım
arkadaşım bir soru da ben sormak istedim. userformda excel sayfası açma ile ilgili user form üzerinde button oluşturarak ilgili buttona tıkladığımızda buttona tanımlanan sayfanın userform üzerinde açma imkanımız varmı acaba. teşekkürler iyi çalışmalarSn. leumruk'un dediği gibi "web browser" a ımage ekleyip anlık görüntü
alabilirsiniz veya "spreadsheet" ile işinize yararsa;
ek dosyayı inceleyin.
Aşağıdaki gibi olabilir ama tüm sayfa adlarını combobox a alarak seçme imkanı verilebilir.user form üzerinde button oluşturarak ilgili buttona tıkladığımızda buttona tanımlanan sayfanın userform üzerinde açma imkanımız varmı acaba.
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim veri As Range
Me.Spreadsheet1.Cells.ClearContents
Set veri = ActiveWorkbook.Sheets("Sayfa2").UsedRange
Me.Spreadsheet1.Range(veri.Address).Value = veri.Value
End Sub
bu kodu kendi sayfama uyarlayarak söylediğiniz gibi deneyecem. yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. iyi günler dilerimAşağıdaki gibi olabilir ama tüm sayfa adlarını combobox a alarak seçme imkanı verilebilir.
Kod:Private Sub CommandButton1_Click() Dim veri As Range Me.Spreadsheet1.Cells.ClearContents Set veri = ActiveWorkbook.Sheets("Sayfa2").UsedRange Me.Spreadsheet1.Range(veri.Address).Value = veri.Value End Sub
iyi günler. bu kodları denedim fakat hata verdi neden kaynaklandığını tam olarak bulamadım. bunun başka yöntemi varmıdır acabaAşağıdaki gibi olabilir ama tüm sayfa adlarını combobox a alarak seçme imkanı verilebilir.
Kod:Private Sub CommandButton1_Click() Dim veri As Range Me.Spreadsheet1.Cells.ClearContents Set veri = ActiveWorkbook.Sheets("Sayfa2").UsedRange Me.Spreadsheet1.Range(veri.Address).Value = veri.Value End Sub