• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformda değiştir butonu

Excel Vers. ve Dili
xp tr
Selamlar,

Arkrdaşlar bir zamanlar bu formda bulduğum örnek çalışmayı şimdi kendime göre uyarlayarak kullanmayı istiyorum.

Yardımınızı istediğim konu ise şöyle.
Bir tane değiştir butonu ekledim fakat bu butonun altına örnek kod bulamadım.
"listview1 DblClick" ile TextBoxlara verileri alıyorum bu TextBoxlar üzerinde yaptığım değişiklikler beğiştir butonuna bastığımda bu değişiklikler uygulansın.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Arkrdaşlar bir zamanlar bu formda bulduğum örnek çalışmayı şimdi kendime göre uyarlayarak kullanmayı istiyorum.

Yardımınızı istediğim konu ise şöyle.
Bir tane değiştir butonu ekledim fakat bu butonun altına örnek kod bulamadım.
"listview1 DblClick" ile TextBoxlara verileri alıyorum bu TextBoxlar üzerinde yaptığım değişiklikler beğiştir butonuna bastığımda bu değişiklikler uygulansın.

iyi günler

bu tür uygulamalarda listview birinci veya son sutüna sıralama nosunu kendinden koyarsan kayıt veya değiştirde veya süzmede satırlarda karışıklık olmaz ilk sutün genişliği 0 burada sıralama değer sayısı var buna göre bir adet label nesnesi ekledim diğer sutünlar kayıyor dosyanızı kontrol ediniz

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Sayın Evren Gizlen ve Halit3 teşekkür ederim.
sayın Evren Gizlen değişik bi açıdan bakarak hazırlamış dosyayı sanırım bu şekilde daha iyi olmuş.
İlginiz için tekrar teşekkürler.

Sayın Evren Gizlen ve Halit3 teşekkür ederim.
sayın Evren Gizlen değişik bi açıdan bakarak hazırlamış dosyayı sanırım bu şekilde daha iyi olmuş.
İlginiz için tekrar teşekkürler.

Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool:

Geri