userformda arka plan

slm kardeşler.ben amatör olarak excel ve userform ile uğraşıyorum ve bir konuda yardıma ihtiyacım var.ben oluşturduğum userformun arka planın değiştirmek istiyorum veya arka plan olarak bir resim eklemek istiyorum bu mümkünmü.birde ben userforum için değişik şekilli butonlar kullanmak isityorum bunu nasıl temin edebilirim.cevap yazarsanız çok memnun olurum....

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003 TÜRKÇE
ekteki dosyaya bakarmısınız

dün birine yapmıştım bir bakın
işinize yararmı

birde userform veya butonlara değişik resim eklme demişiniz

formun poperties picture bölümünde none yazar tıklarsan resim ekleyebilirsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Visual Basic
Arkadaşlar user form ile ilgili benimde bir sorum olacak size zahmet ekteki dosyada bulunan norml excell formülünü user forma dönüştürerek yapmak istiyorum bu knuda yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010-2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26.07.2019
merhabalar

Arkadaşlar user form ile ilgili benimde bir sorum olacak size zahmet ekteki dosyada bulunan norml excell formülünü user forma dönüştürerek yapmak istiyorum bu knuda yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşım sorunuzu tam olarak anlayamadım biraz açıklarsanız belki yardımcı olmaya çalışırım. anladığım kadarı ile siz vba yapmak istiyorsunuz. arkadaşım istediğiniz böyledir umarım dosyanız ekte

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Visual Basic
Benim sormak istediğim excelde formullerle yapılan bu hesaplamayı aynı şekilde vba kullanarak userform üzerinden daha düzenli bir şekilde yapıp yapamayacağımdır.

Excel formüllerini vba da kulllanabilme

örnek bir userform yapmaya çalıştım bu formun aktif olarak excel sayfasındaki gibi çalışmasını istiyorum...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010-2013
26.07.2019
selamlar

Benim sormak istediğim excelde formullerle yapılan bu hesaplamayı aynı şekilde vba kullanarak userform üzerinden daha düzenli bir şekilde yapıp yapamayacağımdır.

Excel formüllerini vba da kulllanabilme

örnek bir userform yapmaya çalıştım bu formun aktif olarak excel sayfasındaki gibi çalışmasını istiyorum...
evet yapabilirsiniz. kastınız UserForm üzerinde textbox ve combobox ve commantbutton ekleyerek bu butonlara atama yapabilirsiniz

Excel Vers. ve Dili
Visual Basic
bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum bir örnek ile anlatabilirmisiniz

yardımcı olursanız sevinirim...

Excel Vers. ve Dili
2010-2013
26.07.2019
arkadaşım şu an dairedeyim ben size anlatımlı bir örnek yarın atarım. inşallah.kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
Visual Basic
Merhaba hocam bu kobuyabakabildiniz mi cevap yazabilirmisiniz.
Iyi çalışmalar..