• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userforma Veri Aktarma Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mams8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013
Arkadaşlar merhaba,

Userform1 de bulunan getir butonuna bastığımızda seçilen motor koduna göre aşağıdaki textboxlara motor bilgilerinin gelmesini istiyorum. Motor bilgileri "motorlar" sayfasında mevcut. Ayrıca userformda bulunan image' a yine motor koduna göre C:\ dizini altında bulunan resmi çağırabilir miyiz?

Yardımlarınız için şimdidien teşekkür ederim.

Saygılarımla..

Ekli dosyalar

ARkadaşlar forumdaki benzer örnekleri inceleyip kodları uyguluyorum ancak combobox1.change de hata veriyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Userform üstünde ComboBox1 seçili iken sol tarafta özelliklerden Rowsource de veri varsa silip deneyin.

Üstad,
Rowsource de ad yöneticisinden tanımladığım hedefler var. 3 combobox da birbiriyle ilişkili. combobox1 de ki veriye göre combobox2 ye, combobox2 de ki veriye göre de combobox3' e veri geliyor. Combobox 3 ten seçilen değere göre textboxlara veri gelmesini istiyorum. Diğer arkadaşların örneklerini inceleyip kodu kendi formuma uyarladığımda combobox1.change de hata veriyor. Cahillikten işin içinden çıkamadım, monitöre bakmaktan boynumun tutulmasıda cabası.. :)

Dosyayı inceler misiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Usta Allah razı olsun sorun çözüldü desek yeridir. Yalnız şöyle bir durum var, seçilen lokasyona göre bölge seçebilmem lazım. Şu an tam tersi olmuş. Örneği dış saha seçilirse veri sayfasındaki dış saha sütununda bulunan alanlar çıkacak. ya da iç saha seçilirse veri sayfasında bulunan iç sahanın altındaki bölgeler çıkacak. Sizi de uğraştırdım kusura bakmayın

5 Nolu mesajdaki dosya güncellendi.

Geri