UserForm'a GIF eklemek.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Merhabalar Sorum Şöyle VB6 Da Oldugu Gibi Excelde UserForm a Gif Resim Gömmek İstiyorum Fakat AniGIF.ocx Dosyası Malesef Excelde Hata Veriyor Ve Excel Kapanıyor. Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim. AniGIF.ocx Dosyası Seriallidir. Yani Demo Değildir. VB6 Programında Kullanıyorum Hiç Bir Sorun Yok Excelede Tanıttım Fakat Dediğim Gibi Hata Veriyor. Yardımlarınız İçin Teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Web browser ekleyin,uf'ye
ve çağırın gif'i.:D

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Web browser ekleyin,uf'ye
ve çağırın gif'i.:D
Evren Hocam Tşk. Fakat Sormak İstediğim AniGIF.ocx Dosyasını Excelde Kullanmanın Yolu Yokmudur. Nasıl Yapabiliriz Hatanın Nedeni Nedir. Visual Basic 6 İle Bir Sorun Olmadan Kullanıyorum. Ama Excelede Olmadı Bunu Nasıl Yaparız.Teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Evren Hocam Tşk. Fakat Sormak İstediğim AniGIF.ocx Dosyasını Excelde Kullanmanın Yolu Yokmudur. Nasıl Yapabiliriz Hatanın Nedeni Nedir. Visual Basic 6 İle Bir Sorun Olmadan Kullanıyorum. Ama Excelede Olmadı Bunu Nasıl Yaparız.Teşekkürler.
Maalesef bu konuda en ufak bir bilgim yok. :D

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
System32 Deki Regsvr32 Ye AniGIF.ocx Dosyasını Tanıttım Ama Olmadı Acaba Başka Bir Şekildemi Olacak Sayın Uzmanlarım Yardımlarınızı Bekliyorum. Tşk.

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
SN: Zeki Gürsoy Hocam Peki Buna Nasıl Ekliyecegiz Resimleri Tşk.

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Kod:
AniGif1.LoadFile "c:\resim.gif", False

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
SN: Zeki Gürsoy Hocam Tşk ler Fakat Bemin İstediğim Gif Dosyasını Gömmek Yani Belirli Bir Yertden Çağrılması Değil Bunu Farklı Yollarda yapmak Mümkün WebBrowser Vs. Veya gif89.dll Dosyası İlede Yapılab ilir. İstediğim AniGIF.ocx Dosyasını Excelde Kullanmak Eger Kullanılabiliyorsa Umarım Anlatabilimişimdir. Tekrar Tşk.