• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userforma büyüteç koymak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hikmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.hocalarım ve arkadaşlarım;
userformda textbox'lara ve combobox'lara büyüteç koyma şansımız varmıdır. bilgi girilmesi anında içinde bulunulan texbox veya combobox'ın büyütülmesi sonrasında box'lardan çıkıldığında tekrar orijinal halini alması mümkünmüdür.
konu hakkında bilginizi paylaşırmısınız lütfen. değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sayın hikmet,

Ekteki örneği inceleyin. Dilerim işinizi görür.

hocam ellerıne saglık.... pekı excel hucresıne aynı seyı yapmak mumkunmu acaba ???

İmleci A1 hücresine götürerek sonucu gözlemleyiniz.

sn.şaban sertkaya sn.seyit tiken hocalarım değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. elinize sağlık.işime yarayacağından emin olabilirsiniz. herkese teşekkür ederim.

userformda textbox'lara ve combobox'lara büyüteç koyma şansımız varmıdır. bilgi girilmesi anında içinde bulunulan texbox veya combobox'ın büyütülmesi sonrasında box'lardan çıkıldığında tekrar orijinal halini alması ile ilgili örnek dosyalar çalışmamaktadır. Konuyla ilgili örneği olanların yardımcı olması dileğiyle şükranlarımı sunuyorum..

Son düzenleme:
dosyayı açamıyorum tekrar yükleme şansınız varmı acaba..

textbox'lara ve combobox'lara büyüteç koyma

userformda textbox'lara ve combobox'lara büyüteç koyma şansımız varmıdır. bilgi girilmesi anında içinde bulunulan texbox veya combobox'ın büyütülmesi sonrasında box'lardan çıkıldığında tekrar orijinal halini alması
yardımcı olunması dileğiyle şükranlarımı sunuyorum..

Örnek Dosya Ekledim.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Sorum yanlış anlaşıldı herhalde UserForm değil, Aktif TexBox veya ComboBoxta mevcut metin yazısını tam görmek için büyüteç uygulama

Örneğe benzer

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri