• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sevgili arkadaşlar hazırladığımız user formu sayfamızda nasıl göstereceğiz yardım ederseniz sevinirim saygılar bir örenekle gönderirseniz sevinirim

sayfamizda gostermek derken bir butonlami acicaksiniz yoksa sayfayi actiginizda otomatik mi acilicak, yahut acilma kriteri ne olucak ?

sevgili hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim her iki şekilide bana lazım aslında örnekli bir şekilde izah ederseniz sevinirim saygılar

aslinda her ikiside ayni UserForm1.Show komutunu yazdiginiz yere bagli;

egerki sayfanin active olayina yazarsaniz sayfaniz aktif oldugunda yahut workbook_open olayina yazarsaniz excel dosyanizi actiginizda karsiniza cikar, yahut butona macro olarak atarsaniz butondan cikartabilirsiniz.. tabii bunu yarattiginiz her kriterle yapabilirsiniz, istediginiz ozel bir durum oldugunda siteden tekraryardim alabilirsiniz..

hocam teşekkürler bana bir örenek göndermeniz mümkünmüdür açıklamalı saygılar

merhaba,
hazırda bir tane var, iyi çalışmalar. ;-)

Ekli dosyalar

bende hazirladim ekliyeyim bari, bir kac ornek yaptim fakat milyonlarca kistas olabilir bu konuda siz ne yapmak istiyorsaniz ona gore ornek dosya ekleyerek siteden istekte bulunabilirsiniz, kolay gelsin..

Ekli dosyalar

sevgili arkadaşlar ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim süpersiniz Allaha emanet olun ve sağolun

sevgili hocalarım birde şu ekte forma yardımcı olursanız çok memnun olacağım saygılar

Ekli dosyalar

Geri