Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın üstadlar; eklediğim dosyada combobox a ve texbox a yazdığım verilerin
dokuma verileri çalışma sayfasındaki ilgili yerlere kaydet denince eklemesini beceremedim. Ayrıca yeni kayıt ekle ve sil butonlarınıda devreye almak istiyorum.
Merhaba;
Eki deneyin. Kodları inceleyin. Takıldığınız yer olursa yazın.
Tablonuzun özüne bağlı kalarak bazı değişikliklikler yaptım.
Formda;
Listbox1 de herhangi veriye çift tıklayarak verileri textboxlara alırsınız. Gereken değişikliği yaparak EKLE butonlarıyla işlem yapabilirsiniz.
TEMİZLE butonu ile formu temizler ve yeni kayda başlayabilirsiniz. Veya Listbox1 de herhangi veriye çift tıklayarak bu veriyi veya istediğiniz alanları değiştirerek YENİ KAYIT butonu ile mevcut verileri yeni kayıt olarak ekleyebilirsiniz.
Listbox1 de herhangi veriye çift tıklayarak verileri textboxlara alırsınız. SİL butonlarıyla kontrollü olarak mevcut veriyi silersiniz.
Kayıt için en az ay ve bölüm alanlarında seçim yapılması gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.