• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm veri kaydet

Excel Vers. ve Dili
2007
Öncellikle iyi akşamlar arkadaşlar,
Yapacağım program okulumuza ihale yoluyla gelen malzemelerin ürünlerin sisteme girişidir. Gelen mallar istek üzerine firma tarafından getiriliyor.
Ekteki dosyada gelen tarih firma ve ürünlerin vardır. Tarih D1-e1 -f1 vb..
Gelen ürünler userform dan seçilip DATA sayfasındaki D sütünün altındaki hücrelere mallara karşılık gelen miktarları kaydedilecek..En alt hücreye gelen firmayı ,Ama ben bir türlü gelen ürünün if ile kıyaslayıp karşılığına gelen miktarı yazdıramadım, kaydettiremedim..Userform da 12 tane veri girişi var bu benim için yeter..
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.İlginiz için şimdiden teşekkürler..
NOT: Bu programı ismini hatırlayamdığım bir arkadaş siteye eklemişti, onu değiştirip kullanıyorum, fikir verdiği için teşekkürler, kullandığım içinde affına sığınıyorum..

Ekli dosyalar

Merhaba

istediğiniz şekilde dosya verileriniz büyüdükçe bilgi almakta güçlük çekebilirsiniz
Dosyanızı tekrar bir sayfa ve 2 sütun ilave ederek düzenledim
VERI sayfasından bilgilerinizi ÖZET TABLO yaparakta istediğiniz şekilde alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Stok.zip
    Stok.zip
    54.6 KB · Görüntüleme: 164
@Zafer Bey çok teşekkür ederim, bu yöntemi kullanağım ama aklım da tarihli bir şekilde sutüna alt alt veri yazmak kaldı. Ama veriler çoğaltıkca ne gibi zararı olur?

Merhaba

VERİ sayfasına tarihli olarak yazıyor.
Sizin bahsettiğiniz ayrımı.

Merhaba

VERİ sayfasına tarihli olarak yazıyor.
Sizin bahsettiğiniz ayrımı.

Ben hepsini DATA sayfasına yazdırmak istiyordum, öyle düşünüyordum.Stok miktarının yanlarındaki sağındaki sütunlara verileri kaydettirecektim.En başa tarihi, "ayçicek yağı" yla vb.. tarihin keşistiği hücreye o tarihte gelen miktarı yazdıracaktım.Kalan miktarı herşekilde hesaplattırılır diye düşünüyorum..

İlginiz için teşekkürler.

Geri