• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ve kod hakkında

mzsakall

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Merhabalar kendi çabalarımla hazırladığım dosyamda aktif personel sayfasında bulunan personelin g hücresine çıkış tarihi yazdığımda personel arşiv sayfasının en alt satırına kopyalamasını ve kırmızı yapmasını nasıl yaptırabiliriz ayrıca yaptığım userformda giriş çıkışta hata veriyor sebebi ne olabilir teşekkürker

Ekli dosyalar

Dosyanız şifreli malesef

Hocam emeğinize sağlık ama benim istediğim direk aktif personel listesinden çıkış tarihi verdiğimde komple satırı personel arşiv sayfasının en altına taşımasını yaptırabilir miyiz

Kusura Bakmayın çok yoğunum,işinize yarayacağını düşündüğüm farklı bir pogram taslağı hazırladım fakat içeriği için zamanınız kısa ise yardımcı olamam fakat zaman önemli değil ise bitirdiğimde haber verebilirim.Örnek çalışma ekte ki gibidir.Bu arada koruma ve şifreler gerekli.İyi günler

Ekli dosyalar

Sayın batsfat ben bir buton ekledim bu butona göre bastığımda personel aktif ve personel arşiv sayfalarını arayarak bana bilgi getirebilir mi ayrıca ben aktif personel sayfasında çıkış tarihi yazdığımda direk ordan silip personel arşiv sayfasının en altına kopyalamasını stiyorum kullanıcı MELİH şifre 1305 teşekkürker

Ekli dosyalar

Sizin bu yaptığınız şekilde ana ekranda silme ve kayıt benim çalışma düzenine uygun değil malum iş hayatı

Peki ben bir şey sorsam misal VERİ SAYFASININ g hücresine çıkış tarihi yazınca A 2den (A sütunü otomotik sıra numarası ) K sonsuza kadar olan satır aralığında
misal A74 K74 satır aralığını VERI sayfasindan silse komple
Sonra DATA1 sayfasının A2 den başlayarak son dolu hücresini bulup DATA1 sayfasının Sıra numaranı A sutununa yazarak veri sayfasından sildiği araliktan B74 K74 aralığını son dolu satırdan itibaten yapışırsa
bunun kodu Nasıl olur acaba

Sayın ilgililer diğer konutu çözdüm detay sayfasında ki buton ile personel bilgilerini getürmemix mümkün müdür ancak aktif personel ve personel arşiv sayfalarında arayıp getirmesi gerekecektir son aşamadayım yardımcı olur musunuz

Forumun ileri gelen abilerinden çok rica ediyorum projenin sonu 28 ocakta yayınladığım dosyaya bir buton ile adını girdiğim personelin bilgilerini aktif personel ve personel arşiv sayfalarında arayarak getirmesini istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Geri