• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm Üzerinde Resim İşlemek

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Değerli hocalarım. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığım ve sürekli gelişmekte olan PerSis ( Personel özlük takip sistemi ) için son bir aşamam kaldı. Onu da tamamlayınca forumumuzda yayınlamayı düşünüyorum.

Değerli hocalarım. Aşamadığım sorun aşağıdaki resimlerde açıklamaları ile mevcuttur. Lütfen yardımlarınız benden esirgemeyin.

Saygılarımla

5679.jpg

5674.jpg

Halit hocam ve security kardeşim. Hepinize minnettarım. Halit hocam uğraş verdiniz emeğinize sağlık. Security kardeşimin gönderdiği dosya tamda istediğim gibi olmuş valla seviyorum sizi :D

Çok yakında Personel Özlük Takip Sistemi ( PerSis v.4.4. ) yayınlanacaktır. Tüm excel.web.tr kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimle.

Halit hocam ve security kardeşim. Hepinize minnettarım. Halit hocam uğraş verdiniz emeğinize sağlık. Security kardeşimin gönderdiği dosya tamda istediğim gibi olmuş valla seviyorum sizi :D

Çok yakında Personel Özlük Takip Sistemi ( PerSis v.4.4. ) yayınlanacaktır. Tüm excel.web.tr kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimle.

teşekkürler iyi çalışmalar

Rica Ederim. Kolay Gelsin...Programınızı Bekliyoruz...

Geri