• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform, textbox ile boş satıra kaydetme

Hata olmaması gerek. yine de dosyanın son halini paylaşır mısın?

Bir de sütunlar önemli, mesela D sütununa kayıt gelmeyecek. Ama boş bir textbox da olsun istemiyorum.

ilk sorunuza cevap :
Mevcut kodların (End Sub'un üstüne) hemen altına ekleyin. ve textboxları boşaltın.

on error resume next
For b = 1 to 21
Controls("Textbox" & b) = ""
Next b

İkinci sorunuzu pek anlayamadım.
Hem D sütunu için veri gelecek diyorsunuz, hem boş geçmesin. Bu nasıl olacak ?
Textbox boş olmaz ise D'ye kayıt yapar. Boş olursa D boş olur. Söyleminiz çelişkili bir durum ortaya çıkarıyor.

ilk sorunuza cevap :
Mevcut kodların (End Sub'un üstüne) hemen altına ekleyin. ve textboxları boşaltın.

on error resume next
For b = 1 to 21
Controls("Textbox" & b) = ""
Next b

İkinci sorunuzu pek anlayamadım.
Hem D sütunu için veri gelecek diyorsunuz, hem boş geçmesin. Bu nasıl olacak ?
Textbox boş olmaz ise D'ye kayıt yapar. Boş olursa D boş olur. Söyleminiz çelişkili bir durum ortaya çıkarıyor.
A B C E F sütunlarında veri olacak hocam. D sütunu dolu zaten, bozulmayacak. Onu kastetmiştim.

Yukarıdaki cevabınız da D sütunu vardı. O yüzden kod o şekilde yazılmıştır.
4 nolu mesaj.

@muratgunay48;

Merakımdan soruyorum...... bu dosyanın satışından elde ettiğiniz geliri, dosyanın oluşturulmasında emek harcayanlarla paylaşmayı düşünüyor musunuz?

Bundan sonraki sorularınızı göz önüne alarak, kendi adıma bunun cevabını bilmek isterim....

.

224402
224403

Son düzenleme:

@Zeki Gürsoy ;

O hikayeyi boşu boşuna foruma yerleştirmedim .... :)

.

Hocam inanın bir kuruş bile gelir elde etmedim. @NextLevel hocam çok yardımcı oldu sağolsun. Elimden geldiğince kendim yaptım.
Aslında gelir elde ederim düşüncesi vardı. Grupta yapan var.
Ben de koyayım dedim. 200 kişi mesaj yazdı. Hepsi bedava istedi. Hatta rica bile etmediler. Yoruma sadece mail adresi yazdılar. Yani fiyasko.
Elbette gelir elde etseydim paylaşırdım.
?

@Zeki Gürsoy ;

O hikayeyi boşu boşuna foruma yerleştirmedim .... :)

.
Hocam, bütün saygımla. Ben çakallık yapmadım. Programın eksik olan kısmı için yardım istedim. Grupta yapan var. 200 kişi sadece mail yorum yazdı. Önce yoruma kapattım, sonra sildim. Yani hocam, 1 kuruş gelir elde etmedim. Ya şanssızım. Ya beceriksiz.
Ayrıca, aslında bu programı çalıştığım iş yerinde kullanıyorum.
Lütfen beni yanlış değerlendirmeyin.
Saygılarımla.

Geri