• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform oluşturmak için yardım istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003-2010
merhaba
ekteki dosya da düğme tıklandığı zaman form açılmalı ve excel dosyaya atmalı ve tekrar secilmeli ve form bilgisi girilebilmeli.

yardım için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Sayın Ormancı

Muhtemelen çok hızlı bir biçimde yazdınız sorunuzu, açıkcası ben hiçbirşey anlamadım.
Hangi form açılacak ? (yeni bir form eklenilmesinimi istiyorsunuz)
Form açıldıgında ne olacak ?
Excel dosyaya atılmalı ? Ne atılmalı ? Hangi Excel Dosyasına atılmalı?
Ney Tekrar seçilmeli?
ve Hangi form bilgisi girilmeli?

Sorularınızda lütfen net olunuz. Siz sorununuzu biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz. Bunun için lütfen adım adım anlatınız.

Teşekkürler

Ekteki dosyanızı inceleyin
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
çok teşekkürler
bedri bey saatleri 00:01 olarak atıyor.

Saat textboxları için saat formatı koymuştum. Siz saati arasına bir işaret koymadan yazın örneğin 1230 gibi o excele 12:30 olarak kayıt yapacaktır veya 645 yazın 06:45 olarak kaydolacaktır. Yok bu kolaylığa gerek yok ben bildiğim gibi yazayım o da aynısını kaydetsin diyorsanız kodlardan formatları kaldırn.

Kolay Gelsin

sağolun bir şey daha sora bilirmiyim excel safyada araç çıkınca ordan alt açılır dan araç çıktıyı seçebilirmiyiz.

merhaba
excel saffasına araç kaydı yapıldı ve çıkını yaptığın da araç durumunu çıktı olarak sayfadan seçilmesini demek istemiştim.
iyi çalışmalar

merhaba
excel saffasına araç kaydı yapıldı ve çıkını yaptığın da araç durumunu çıktı olarak sayfadan seçilmesini demek istemiştim.
iyi çalışmalar

İstediğinizi malesef tam anlayamadım. Siz bir araç geldiğinde formu kullanarak bu aracın giriş kaydını yapıyorsunuz. Daha sonra bu aracın işi bitip çıkış yaptığında girişini yaparken kullandığınız kayıt satırında H sütununa ÇIKTI mı yazmak istiyorsunuz ?

Giriş kaydını yaptığınız aracı daha sonra plakasından çağırarak DEĞİŞTİR butonunu kullanarak ARACIN DURUMU, ÇIKIŞ SAATİ, İRSALİYE NO ve TONAJ kısımlarını değiştirebileceğiniz şekilde ilaveler yaptım.
Ekteki dosyayı inceleyin.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

çok teşekkürler elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri