• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba Arkadaşlar
bir userform oluşturdum.ub user form üzerinde veri girilecek ekrankar var.Bu fora göre bir stok takip ekranı hazırlamak istiyorum.ama excel de çok iyi değilim.arama seçenekleri kısmında belirlediği kriterlere göre filtre yapsın istiyorum.yardımcı olursanız yada nasıl bir yol izleyeceğim söylerseniz çok sevinirim.iş yerinde stoğu takip ediyorum.bu exceli oluşturabilirsem işlerim çok rahatlayacak ...

Ekli dosyalar

• userform.jpg
    userform.jpg
    284.1 KB · Görüntüleme: 28
Bu linkte tam olarak istediğim yok.Benim bu userform da yapamadıgım sadece tekxboxları (ortala 22 adet ) listbox da göstermek

ekteki excel de testboxları hepsini listboxda göstermek istiyorum.ama bir türlü yapamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Aşağıdaki satırları bulun kırmızılı yerdeki sutun yerini sizdeki son dolu sütuna göre düzeltin.
Kod:
ListBox1.List = Sheets("Data").Range("a2:[COLOR="Red"][B]u[/B][/COLOR]" & [a65536].End(3).row).Value

evet çok sağolun hocam sayenizde sorun çözüldü.peki bir şey daha sorabilirim sanırsam.textboxları verileri yazdım kaydettim .listbox da listelendi.listbox da girdiğim kayıtı seçince textboxlarda aynı veriler geri gelsin istiyorum ki değiştir seçeneği ile verilerde değişiklik yapanileyim ..

Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara halettim sonunda

Geri