• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform kopyalama

Excel Vers. ve Dili
2013 ingilizce
Arkadaşlar merhaba,

Ekte verdiğim çalışma kitabında userform1'i kopyalamam gerekiyor.Benzer formdan 5 adet ihtiyacım var. Export ediyorum ismini değiştirip import etmeye çalışıyorum hata veriyor. Forumda anlatılan diğer bir teknik olan ilk ismini userform2 olarak değiştirmek istiyorum yine hata veriyor. Çaresiz kaldım:( Yardımcı olabilecek biri var mı?

Yapabilecek arkadaş nasıl yapıldığını anlatırsa sevinirim

Ekli dosyalar

Once userformu ekleyin 5 tane, isimler zaten userform1 userform2.... diye gidecek. Sonra userform1 icindeki nesnelerin tumunu Ctrl+A ile secin kopyalayin ve eklediginiz bos userfomlara yapistirin.
Eklediginiz userformlar 1.ile ayni islemleri yapacaksa Userfom1 i sag tiklayin ve ardindan " view code" tiklayin acilan kodlari yine Ctrl +A ile secin ve kopyalayin. Sonra diger userformlari acarak yapistirin. 5 userformda bir birinin aynisi olmus olur.

Once userformu ekleyin 5 tane, isimler zaten userform1 userform2.... diye gidecek. Sonra userform1 icindeki nesnelerin tumunu Ctrl+A ile secin kopyalayin ve eklediginiz bos userfomlara yapistirin.
Eklediginiz userformlar 1.ile ayni islemleri yapacaksa Userfom1 i sag tiklayin ve ardindan " view code" tiklayin acilan kodlari yine Ctrl +A ile secin ve kopyalayin. Sonra diger userformlari acarak yapistirin. 5 userformda bir birinin aynisi olmus olur.

Çok teşekkürler :)

Geri