• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

userform konusunda yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2003 - Türkçe
arkadaşlar merhaba,
görevim gereği arazi çalışalarına giderken taşıt talep formu düzenliyoruz. ben de bu formu userform şekline dönüştürdüm. ilgili excel dosyasına tıkladığımda userform açılacak şekilde ayarladım. bu raya kadar herşey normal. userformdan çıktıyı alıp kapatıyorum, masaüstünde çalışan bi excel faan yok. ama windows görev yöneticisi/işlemler bölümüne baktığım zaman EXCEL.EXE çalışır durumda gözüküyo. bu sorunu nasıl halledebilirim. bir diğer konu da userformda tarih bölümleri var. textbox olarak düzenledim. bunu combobox veya textboxa tıkladığımızda takvim çıkması gibi bi kolay yolu varmıdır. hani online otobüs veya uçak bileti alacağımız zaman tarihi belirlemek için bi kutuya tıklarız takvim çıkar tarihi ordan seçeriz. onun gibi birşey. şimdiden teşekkürler....

Ekli dosyalar

Talep Formu Çıkış ve tarih problemi

Sayın Kimkey,
Dosyanız ektedir. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Ekli dosyalar

Kolay gelsin
Yapmış olduğunuz dosya bana lazım olan komutları içerdiğinden indirdim fakat çalıştıramıyorum. Benim bilgisayırımda microsoft forms'da açılan kutu içerisinde
could not load some objects because they are not available on this machine.
mesajı veriyor. Sorun nedir acaba ?

İyi çalışmalar,

merhaba muratyalcın1978,
aynı problem bende de var. evdeki bilgisayarda çalışmadı. belirttiğiniz hatayı verdi. bi şekilde açtım ama takvim çalışmadı. sorunla ilgili cevap bulabilirseniz bende öğrenmek isterim.

Lütfen tekrar inceleyiniz.
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba kimkey
Sn.kuman'ın yenilemiş olduğu tabloyu ben açtım ve gayet güzel olmuş sizin bilgisayarınızda oldumu bari ? Emiğinize ve ellerinize sağlık

iyi çalışmalar,

Merhaba Sn. Kuman
31 aralıkta düzenleyip gönderdiğiniz dosyayı açıyorum fakat dün gönderdiğiniz dosyayı açamıyorum. 3. mesajda muratyalcın1978'in bahsettiği "could not load some ..." ile başlayan uyarı çıkıyo. takvim çalışmıyo. araştırdım bi iki yerde referanslarla ilgili olduğu yazıyo ama sizin gönderdiğiniz referans değerleri iki dosyada da aynı. sorunu anlamış değilim. ayrıca düzenlemeleriniz için teşekkürler.

Çok teşekkür ederim çok işime yaradı

sanırım bu excel'in sonu yok

Geri