• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform Kodları Hakkında Yardım Ltf

Excel Vers. ve Dili
2010
Sevgili Arkadaşlar,

Ekte hazırlamış olduğum listeye bir kayıt userformu oluşturdum.
1.Bu userforma girilen bilgilerin excel sayfasına kaydetmesini istiyorum. Her kayıttan sonra yeni bir kayıt oluştururken bir alt satıra kaydetsin.
2. Dosyada görebileceğiniz gibi tarih kısmına girilince otomatik olarak hazırlamış olduğum takvim formu açılıp oradan tarih seçilmesini istiyorum.

Bunun için nasıl bir kod yazabilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyayı güncelledim tekrar dener misiniz?

1 mscomct2.ocx dosyasını internetten indir. C:\windows\system32 klasörüne kopyala
2-Kopyalama sonrasında , ilgili User Form seçildikten sonra tools menüsünden references komutuna tıklanır.
3-Açılan references-vba project penceresinden browse düğmesine tıklanır.Açılan add reference penceresinden ilgili ocx seçilerek Kopyaladığımız yerdeki ocx dosyasının yolu gösterilir. [Bu arada ocx leri görebilmek için , Dosya türü kutusunu ActiveXcontrols(*.ocx) olarak değiştirmeyi unutmayın ]
4-Aç'ı tıkladığınızdaGeri dönüldüğünde references penceresinde , ilgili ocx dosyası onaylı bir şekilde duruyor olacaktır. Ok'e tıklayın.
5-Sonraki adımda , ocx'in kullanılabilir bir arayüzü varsa , additional kontrols den tıklanarak toolbox'a aktarılır.

Özel mesaj attım onuda bir kontrol edersen

Geri