• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ile sütunlara veri ekleme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe, Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Yapmak istediğim şey tam olarak şu: Userform ile yeni bir özellik ekliyorum. Örnek olarak kişinin kilosunu yazmam gerekirse "Özellik Adı"na "Kilosu", altına kaç kilo olduğunu yazıyorum. En alttaki kişinin karşısına ekliyor. Ancak Talha için "Saç Rengi" eklemek istediğimde yine sona yazıyor. Ben ilgili sütunun altına o userformu kullanarak yazmak istiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Mahmut Üstadım. Minik bir düzeltme yapmak istiyorum.
Değiştir butonunda A sütununda isim aratılmış If Cells(sat, "b") Like ListBox1.Column(0) Then şeklinde olması gerek.

Mahmut Üstadım. Minik bir düzeltme yapmak istiyorum.
Değiştir butonunda A sütununda isim aratılmış If Cells(sat, "b") Like ListBox1.Column(0) Then şeklinde olması gerek.
Estağfirullah sayın askm
üstad kelimesini kabul etmiyorum.
Bizimkisi taklitten ibaret, bildiğimizden değildir.
Yanlışı farkedip düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
Saygılar.

Kayıt yaparken kişinin excel tablosunu görmemesi ve excel tablosunda değişiklik yapmamasını sağlayabilir miyiz acaba ?

Kayıt yaparken kişinin excel tablosunu görmemesi ve excel tablosunda değişiklik yapmamasını sağlayabilir miyiz acaba ?

Sayın ozkanweb

Burayı inceleyin , aklınızda olsun excel sayfaları userform açılırken gizlendiğinde , çıkarken de görülür yapmanız gerek

http://www.excel.web.tr/f48/userform-acylyrken-excel-dosyasyny-gizlemek-t1061.html

Diğer yandan , sorunuz yeni bir başlık .. Başka soru içine değil de yeni soru olarak sorarsanız daha sonra kolayca bulma şansınız olur. Bu şekilde , içinde olunan soruyu bulmanız gerekecek.

Eğer bilgiyi uyarlayamazsanız , bir örnek dosyayı www.dosya.tc adresine yukleyip burada ama yeni bir soru açarak linkini paylaşın .

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Geri