• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ile satış takibi hazırlama

Excel Vers. ve Dili
vba
Satış formu butonuna bastığımda çıkan userformada tarih bölümünü kendim yazacağım , tarih a sütununa yazılcak ve o
yazdığım tarihe karşılık gelen satırlara sırası ile
textbox 1 b
textbox 2 c
textbox 3 d
...
..
.
Textboz 19 s
ve sırası ile aynı şekilde veriler sayfasına kaydet dediğimde kaydedip kaydettiğini onaylıyacak, temizle dediğimde userformdaki yazdığım verileri temizleyip hazır hale getircek, excel butonuna bastığımda değerlendirme sayfasına dönecek, kapat dediğim zamanda dosyaları tamamen kapatacak en son yine kaydedilsinmi niye onay istesin..
yardımlarınız ve emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

İstediğiniz zor bir şey değil ama en azından VERİLER, DEĞERLENDİRME sayfaları olan, Userformun kayıt yapacağı sayfada sütun başlıkları olan, eğer yapabiliyorsanız sütun başlıklarının yer aldığı textboxları olan boş bir Userformu hazırlayıp bir örnek dosya koysanız daha çabuk bir cevap alabilirsiniz. Bu şekliyle sorunuza bir çözüm alabileceğiniz pek sanmıyorum.
Kolay Gelsin

Haklısınız
istediğim kodların şekli ekteki dosyada..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Ekli dosyalar

Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak yokmu burda elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışım ama olmutor..

Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak yokmu burda elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışım ama olmutor..

Selam arkadas...............
Kendimce biseyler yaptim, fakat kaydet bölümü, biraz zaman alacak biraz sabir
bi bakiver digerlerine. kolay gelsin.

Son düzenleme:
hocam dediğin gibi kayıt bölümünde problem var herhalde..

Geri