• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

USERFORM İLE DATA OLUŞTURMAK VE SİLMEK yardım

Excel Vers. ve Dili
2010-2016 türkçe
Bir userform oluşturmak istiyorum. Öncelikle
1)ComboBox'ta bir değer seçilecek. Seçilen değer adındaki sayfaya veri girişi yapılacak. Örn: Revizyon seçildiyse revizyon adındaki sayfaya veri girişi olacak.
2)Veri girişi 3 adet textboxla gerçekleşecek örn: 1. texboxa defter no:ŞA39 123456 2. texboxa poz no:1.1 3. texboxa miktar :10. 2. ve 3. textboxlar isteğe göre 1 den fazla olabilir. ama 1 sabit kalacak. ta ki kaydet diyip exel sayfasına aktarana kadar.
3)BUrası öenmli 1. texbox değeri yani defter no sabit kalcak ç. 2 ve 3 birbiriyle bağlantılı zaten birisi poz adı diğeri poz adedi olacak.1.si sabit kalıp excelde 2 ve 3 ün başında yazacak bir den fazla poz ekleniyor dolayısıyla deftere poz ekleme işlemi bitince exele tek seferde bir butonla aktaracak bu esnada geçici olarak form üzerinde bilgileri tutabilir.
4)bir adet kaydet butonu ile bu verileri seçtiğimiz sayfaya kaydedecek ve texboxlar sıfırlanacak yeni veri girişine hazır olacak.
4) yeni girilen veriler alt alta olacak şekilde sayfaya eklenecek. satırsayısı 1000 ideal.
5) bir adet sil butonu olacak texbox1 e girdiğimiz sayıyı arattığımızda o değerin bulunduğu satırları birden fazla olabilir ki öyle olacak tamamen silecek.aramayı tüm kitapta yapacak
Bİr haftadır uğraşiyorum bir yerde kalıyorum bu ve buna benzer çalışma yapan varsa yardımlarını bekliyorum dosya ek'tedir. EKTEKİ Forma şablonu oluşturup detaylı açıkladım. bir haftadır yazıp yazıp siliyorum işin içinen çıkamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim. Eğer olursa çok işime yarayacak kuru teşekkürden ziyade dua ederim bol bol ilgilenenlerden ALlah razı olsun.

Ekli dosyalar

Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Altın üye değiliz. Eklediğiniz dosyayı inceleyemiyoruz.
Kimbilir, belki biz yardımcı olabiliriz.

dosya=http://dosya.co/0dzqmwme0pt4/HGD_V4.xlsm.html
buyrun şaban bey. Baya bir yol katettim eksik olan kısım dosyadaki textbox2 ye bir değer giriyorum mesela 1.1 bunu karşılığı olan hücreye 1,1 olarak atıyor her şeyi denedim hücre biçimlendirmesi ' felan ama aynı yere hem 1.1 hem de 1 gibi değerler girdiğim içim ya biri ya birisi oluyor ikisininde olduğu kodu sistemi henüz yapamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Geri