• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm ile başka sayfadaki bilgileri görme.

xternet

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 Tr
Merhaba arkadaşlar.

Başka bir konu altında (http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=401085#post401085) sormuş olduğum soruyu asıl çalıştığım dosya ve birde açıklayıcı örnek dosya ile tekrar sormak istedim.

Amacım "dersdağıtım" sayfasında çalışırken oluşturacağımız userform ile "BİLGİ" sayfasındaki bazı verileri görebilmek. Örnek dosyada oluşturmak istediğim userformu excel sayfasında oluşturmaya çalıştım. Oradaki örneği userformun uygulanacağı asıl dosyada uygulayabilirsek çok güzel olacak.
Asıl dosya dediğimde aslındaa dosya boyutunu küçültmek için bazı sayfalarını sildiğim bir örnek. İnşallah dosyada yapacağınız userform düzenlemesini elimdekine uygulayabilirim.

Bu arada, Sayın Korhan Ayhan; eğer sizde bu konuya bakıyorsanız diğer bir başlık altında (http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=401104#post401104) çözüm aradığımız koşullu biçimlendirme işlemini ne şekilde çözmüş olduğumada bir bakmanızı isterim. Öncesinde de bu çözümü düşünmüştüm ama koşullu biçimlendirme seçeneklerinin üçünüde kullandığım için 4.ye yer yoktu. Bende çaresiz kalınca koşullardan birini iptal edip çözüm aradığımız işlem için kullandım. Kodlara gücüm yetmeyince elimde olanlarla yetinmeye çalışıyorum. Sayın Korhan Ayhan ilginizden ve zaman ayırdığınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Gördüğüm kadarıyla uzman arkadaşlar burda. En azından bir yol gösterebilirseniz. Benzer bir çalışmanın olduğu bir link.

İş başa düşünce biraz dolaylı yoldan da olsa sorunumu çözdüm.
Konuyu inceleyen arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

Merhaba,
Çalışmanızı ekleyip yayınlarsanız bizim gibi acemiler de yaralanır.
Sevgi ve saygı ile Dostçakalın.

Dosyanın boyutunu küçültmek için bazı sayfalarını sildim. Onun için linklerin hepsi çalışmaz.
Yalnız benim konuya bulduğum çözüm çok ilkel. Üstadlar kızmasın lütfen :)

Ekli dosyalar

Geri